reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cze dziewczyn

dobrze ze postanowilyscie przelozyc ja tez jestem za jak Evoska pisala lekarz kazal mi lerzec i mimo to ze czuje sie lepiej to poczekam na poniedzialkowa wizyte czy wszystko na 100% jest dobrze, i maz tez nie byl za zebym byla na spotkaniu z powodu tego wypadku, sciskam was mocno i za tydzien napewno sie spotkamy buziaki

reklama
dziewczyny sobota sie zbliza piszcie kto bedzie ;D ;D ;D

06 sobota SIERPIEN Regent`s Park:

13.30:

Maja + Marta
Evoska + Rocco

dziewczyny chcialybysmy z Evoska prosic was o przesuniecie spotkania na poniedzialek albo wtorek bo moj maz nie pracuje tylko w sobote i w niedziele i zaplanowal cos dla nas na weekend i troszke nie zgadza sie na moje wyjscie, kobitki my juz nie pracujemy moze bysmy umowly sie w tygodniu na spacerek, wtedy wszyscy beda zadowoleni i my i partnerzy, u eVoski ten sam problem co u mnie, to tylko propozycja powiedzcie co o tym myslicie

pozdrawiam serdecznie i przepraszam za zamieszanie

buziaczki

maxin ale fajnie ciesze sie bardzo to przenosimy na poniedzialek ;D ;D
jeszcze skontaktuje sie z evoska i jak wszystkim bedzie pasowac to w poniedzialek ruszamy do parku he he

Ha ha jestem za :) ;)
Mnie tez lepiej pasuje poniedzialek :)
Mysle, ze i w parku bedzie spokojniej
To buziaki i do zobaczenia w poniedzialek.
Moze uda mi sie na glowny wskoczyc ;)

Ja tez chce !!!!!!!!!!!
Poniedzialek tez mi bardziej pasuje tylko powiedzcie w ktorym miejscu w tym Regent`s Park bo on maly nie jest ;) no i o ktorej godzinie ;) Bede napewno ;D tylko nie kolo 10 bo o 10.20 mam wizyte w GP ale to tylko 5 minut i jestem po ;)

Napiszcie w ktorym miejscu !!!i o ktorej godzinie !!!
a ja kukne na necik w niedzielke ;)
Pozdrawiam wszystkie ciepluchno ;)

reklama
JESTEM ZA!!!!!!
ALE SPOTKAJMY SIE TROSZKE WCZESNIEJ DZIEWUSZKI
MOZE O 10:30 ALBO O 11:00 BO JA NA 3CIA DO PRACKI;)

POZA TYM JAK BY NIE BYLO DOSTOSUJE SIE
BUZIACZKI I DO RYCHLEGO PA PA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry