oj dziewczyny pisalyscie ze nie wolno tego przeziebic a Jula od wczoraj ma koszmarny kaszel i katar sie zaczal
..a do tego drapie sie i placze ciagle i pokazuje ze ja boli:-(. tak mi przykro na nia patrzec bo widze ze sie meczy, a ten krem co mi lekarz dal to straszne gowno
. krzyczy jak ja smaruje w nieboglosy a podobno mial ulge przynosic
..znacie jakies sposoby by mniej swedzialo?ciezko jej wytlumaczyc ze nie moze sie drapac bo jeszcze nie bardzo rozumie..czytalam ze kapiele z wody utlenionej sa dobre albo nadmanganianu potasu..ale gdzie ja tutaj cos takiego zdobede!
ojoj sie porobilo..
..a do tego drapie sie i placze ciagle i pokazuje ze ja boli:-(. tak mi przykro na nia patrzec bo widze ze sie meczy, a ten krem co mi lekarz dal to straszne gowno
. krzyczy jak ja smaruje w nieboglosy a podobno mial ulge przynosic
..znacie jakies sposoby by mniej swedzialo?ciezko jej wytlumaczyc ze nie moze sie drapac bo jeszcze nie bardzo rozumie..czytalam ze kapiele z wody utlenionej sa dobre albo nadmanganianu potasu..ale gdzie ja tutaj cos takiego zdobede!
ojoj sie porobilo..

, a potem jeszcze porzadki w domku i juz wszystkie miesnie mnie zaczely bolec zatem... na pokrzepienie popijam sobie likierek;-)

my caly tydz meczylismy sie ze strasznym katarem
gile byle do pasa ale juz na szczescie przechodzi
co u was slychac??