reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Jeszcze raz dziekuje za zyczonka.
Dziewczyny ile placicie za gaz i prad miesiecznie.Mi dzisiaj przyszedl rachunek na 122£ Shit .Akurat w urodziny

gabids - to rzeczywiscie sie postarali z tym prezentem:crazy:..ja jeszcze nie wiem jaki rachunek przyjdzie dzis byla pani spisac liczniki..sie okaze..

u nas w sklepie nie ma czegos takiego jak dostawa..to nie lumpeks;-). po prostu jak ludzie przynosza donation to sie wystawia na sklep, tak od razu zwykle. nieraz jest cos naprawde ekstra a nieraz jak ja to mowie: kupa:-D. teraz np nie ma fajnych ciuszkow dla dzieci, ale sa za to fajne zabawki, Juli kupilam juz kilka (dobrze ze mna ma bo prawie codziennie jej cos tam przynosze:tak:).
dzis kupilam sobie obiektyw (normalna rynkowa cena to z 50 funtow i wiecej), stan idealny..za..2 funty!!:szok:
takze zalezy od szczescia..na sherwood jest 7 charity shopow kolo siebie, wiec do wyboru do koloru:-p

kis.w - zdjecia mozna wywolac w sklepach fotograficznych polecam JACOBS na king street w centrum.. naprawde fachowa obsluga. mozna skorzystac z maszyn, jesli nie wiesz jak pomoga Ci. jest jeszcze jeden jak sie idzie na Broadmarsh ale tam panie mi pomoc nie chcialy (lub nie umialy) i za jedno paszportowe i niewymiarowe do tego, zaplacilam..6 funtow!!:szok:
a ja teraz jestem cwanira i drukuje sobie w domu. nie musze sie meczyc i denerwowac ze cos wyjdzie nie tak..bo obsluga tych maszyn do wywolywania wcale prosta nie jest, jeden falszywy ruch i mozna sie tak zalatwic jak ja wtedy..zamiast 8 zdjec - jedno..w cenie tych osmiu! i nie ma zmiluj, kazali zaplacic i czesc..:angry:

nafnia - ale cwierwiecze tak powaznie i dumnie brzmi..wybacz;-)

Dzięki Dziewczyny !!! Co ja bym bez Was zrobiła:-) Jednak chyba skozystam z fotografa, bo sama to nie wiem czy dam rade. Ale sprobuje jak tylko zacznie otwierac mocniej te swoje oczka. Nam tez przyszedł rachunek za gaz 120Ł...:crazy:
Pozdrawiam bo musze isc po córcie do przedszkola a pogoda fatalna...

Gudrun ja moge sie z Toba przejsc do tego malpiego gaju.Tylko powiedz czy moja Andzia nie jest za mala?No i jeszcze u mnie kiepsko z czasem wiec moge sie umowic tak od 10 do 14 zeby w tych godz juz tam byc.
Dopiero teraz przeczytalam ze dzisiaj chcialas isc...qrcze wczesniej nie wchodzilam na forum.

gabids - poszlam w koncu a Anita, ale my szlysmy dopiero po 13. bo mnie rano nie bylo w domku..to nastepnym razem sie umowimy bo dzieciaki naprawde kochaja to miejsce:-D. placisz 3,5 funta i masz spokoj na reszte dnia:-).
tam jest specjalne miejsce dla dzieci ponizej 1 roku takze Andzelinka jak najbardziej moze sie tam bawic.
narazie nasze najblisze plany to messy play na hyson green od 9.30 w sure starcie. umowilam sie z Justyna i Anita. moze tez masz ochote? moze inna mama ma?

Ostatnia edycja:
A to messy play jest w piatki prawda?Raczej sie wybiore jesli i wy bedziecie.Ja jeszcze chodze w piatki na TootsieTime do biblioteki ale ostatnio lipnie sie zrobilo i chyba sie przezuce na Lenton bo mam blizej niz na Hyson.

Gudrun to moze umowimy sie na przyszly czwartek na Arnold?Wiem ze pracujesz od pn do sr do 13 a ja musze odebrac Fabka ze szkoly o 3 wiec czwartek by mi pasowal na wczesniejsze godziny.

reklama
gabids = tak messy play jest jutro, na zajecia do biblio juz tez nie chodze bo jula za stara:-D a zreszta od dawna ja juz to nudzilo..
kurcze akurat w nastepny czwartek do 13 tez bede zajeta nowym wolontariatem..juz tak mam ze na d* za przproszeniem usiedziec nie moge:-).
zgadamy sie jeszcze

WAŻNA SPRAWA!!

Mamy, ktore by chcialy wpisac sie na oficjalna liste czlonkin Stowarzyszenia Mamy w Nottingham zapraszamy w najblizszy poniedzialek o 15.30 na Hyson do biura pani Claudette z Nottingham City Coucil. szczegoly bede jeszcze na naszej klasie rozsylac. to bardzo wazne by min. 10 mam przybylo bo bedziemy wybierac zarzad organizacji i podpisywac dokumenty by wreszcie stac sie pelnoprawna organizacja!!
Dlatego bardzo prosimy Was o uczestniczenie w spotkaniu dla dobra wszystkich polskich mam w nottingham:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry