reklama

Mamy z Nottingham

tak Marta, zapisalam Was tez
a ciuszki to tylko w rozmiarze powyzej roczku, bo mniejsze wydalam Oli Molendowskiej, moga byc prawda?:-)
kiedys na forum polonii nottingham ktos sie oglaszal ze ma ciuszki do sprzedania dla dziewczynki...

reklama
Gudrun niestety nie bylam w sure start bo agencia w ktorej wynajmujemy w koncu wziela sie za naprawe naszego mieszkania.Wczoraj przyszedl pan ktory nareszcie podlaczyl kominek,powymienial uszczelki pod cieknaca wanna i naprawil jeszcze pare usterek.A wszystko dlatego ze w srode mamy inspekcje z agencji i ma byc wlasciciel tego mieszkania tez.No i teraz bedzie akcja jak w Ace Ventura z chowaniem mojego mini zoo.
W nastepny piatek tez mnie nie bedzie bo 12 lece do PL:-)

Ja niestety nie posiadam juz ubranek po mojej corci.Wszystko wydalam.

Milego weekendu dziewczynki.

Cześć dziewczyny
gudrun moją Dominisię też mozesz zapisać na lite Balu przebierańców.
Tylko mam prośbę abyście mi wytłumaczyły później jak dojechać na tą sale bo ja jeszcze jestem ciemna w tym mieście co i gdzie jest.

Czesc dziewczyny! widze, ze sie swietnie bawicie:-) co chwila jakies balety. Moje dziecko tez ma ciagle jakies bale i zabawy w przedszkolu, ale u mamy niestety posucha:tak::-D, wiec troche Wam zazdroszcze:-(.
Gabids, w pracy jak w pracy, rano trzeba sie zrywac i potem osiem godzin sie meczyc zamiast lezec na kanapie i ogladac seriale;-). A powaznie to wdrazam sie powoli do tego nowego rytmu, na razie czuje sie jak dziecko we mgle:-D.
Nafnia, ja tez tesknie za Wami, ale coz, stalo sie! wiesz przeciez, ze jestem uposledzona lingwistycznie, wiec nie mam tam czego szukac:sorry2:Ale wierz mi, ze mysle o was ciagle, bo to fajne wspomnienia:tak::-)I mam nadzieje, ze niedlugo sie spotkamy, wybieram sie do Was najprawdopodobniej w maju, wiec prosze mi nie planowac zadnych urlopow w tym czasie!;-)
buziaki!

postraszylam was chyba tym artykulem o zębach bo nic nie piszecie:D
wiec usunelam..

martag-
postaram sie byc jutro. ale przeziebilam sie po czwartkowym spotkaniu i jeszcze dochodze do siebie. a do tego wczoraj swietowalam swoje 25lecie :D, wiec teraz musze zbierac sily;)

a tak przy okazji jakby ktoras z mam miala ochote to jutro jest spotkanie na sneinton dla mam i dzieciaczkow. tam gdzie zawsze - na edale road. od 15.30.

edytowane: 16 lutego

Ostatnia edycja:
ale cieplo sie zrobilo:-), prawie jak wiosna:tak:

annaoxi nie rob mi tego:-(, w maju ja musze do Polski bo komunia mojej chrzesnicy, no chyba ze przyjedziesz na dluuugo zebysmy mogly sie spotkac, please

Kamila Wszystkiego najlepszego :)

A to spotkanie jest jutro, czyli we wtorek 17 ?? Czy ja daty pomylilam. Bo post Kamili jest z 11 i ja juz zglupialam:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry