reklama

Mamy z Nottingham

i co laseczki jak tam wam wieczorki sie udaly hie hie:-)
gudrun a mala o ktorej ci zasnela co ona tak pozno spac chodzi
my dzis spadamy na jakis dluzszy spacerek no chyba ze znowu lunie trzyta sie i milego dzionka

reklama
Siemano:happy2:
Dzisiaj ledwo wstalam o tej 6 i mam oczy na zapalki:nerd: A wieczor byl zajfajny:-)
Gudrun napisz dokladnie jak robisz ta rybke bo mnie zaintrygowalas a dzisiaj piatek rybny:-D
Shila gdzie dzisiaj wybywacie na spacer?Ja chyba na forescie dzisiaj bede urzedowac.

Zaraz mlody wstanie zaliczy sniadanie i pryskamy bo padac nie bedzie:no: ja juz popralam i wywiesilam na sloneczko.

ja wlasnie tez patrze ze dzis jedyny dzien bez deszczu w najblizszym tygodniu wiec trza dupsko ruszyc:-)
shilla - taa wieczorek sie udal:baffled:, moj przed kompem sobie gral w jakies bijatyki a ja przed drugim kompem retuszowalam fotki:-). a jula poszla spac na szczescie kolo osmej ale nie spala w dzien. jak spi w dzien to kladzie jak i o polnocy nieraz..czeka na tatusia zeby choc troche spedzic z nim czasu...:tak:
gabids - rybke powiem Ci prosto sie robi: do panierki potrzebujesz rozkruszonej fety, podsmazonych i pokrajanych orzechow i bazylii..to sie miksuje i obtacza rybe (lekko posolona i popieprzona). w przepisie jest ze czerwonego pieprzu sie dodaje ale ja nie mialam..to przepis z ksiazki pascala - tego kucharza

ja chyba tez odwiedzie dzis plac zabaw (ten nowy) na forest bo chcialam ogloszenia porozwieszac w polskich sklepach, a i plaze moze odwiedze..zobaczymy gdzie wyruszymy. milego dzionka!:happy2:

gabids - na tym nowym?no spoko chyba sie wyrobie
a do przepisu zapomnialam dodac ze oliwki tez pokrojone i zmiksowane z reszta trzeba dodac, a orzechy maja byc wloskie.
shilla tez bedziesz?

to do zobaczonka!

my wlasnie zladowalismy w domku nogi mi w dup......... wcvhodza nie ma sil a jak wam mija dzionek
oj zaraz chyba bedzie znowu lalo bo takie piekne chmury nadchodza

Witam was dziewczyny.
Ja już dziś zaliczyłam z Dominik spacerek na dwa place zabaw i nogi nam obum odpadają.Młoda teraz odpoczywa przed Tv i ogląda Hello Kitti.

no ja wlasnie wrocilam do domu a wyszlam przed 11:-).
a bylysmy i na hyson na placu zabaw i na aspley tez..no i w centrum na plazy troche tez bo jula wciaz nie miala dosc..fajnie ze dzis nie padalo ale co to za lato jak tak zimno..brrr:angry:
zatem dzien wykorzystany na maksa a jutro moze lac bo i tak siedze w domu i sprzatam na przyjazd tesciowej:-)
gabids - i co robilas rybke?

milego weekendu dziołszki!!:elvis:

reklama
hejka ja dopiero wstalam moje kochane dzieci i moj kochany maz dali mi sie wyspac nie pamietam kiedy tak dlugo spalam czuje sie o niebo lepiej moga mamie taka niespodzianke robic czesciej no nie
gudrun no wiesz ty co jak to moze lac ze ty siedzisz i sprzatasz w domku to nie znaczy ze kazdy bedzie siedzial bys chociaz dla kolezanek powiedziala ze sloneczko ma swiecic:-) nie no zartuje oczywiscie ale sloneczko i tak moze swiecic
a kiedy tesciowa przyjezdza trzymajcie sie kobitki milego dzionka dla wszystkich

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry