shilla - to zrobmy cos zeby bylo ciekawiej..moze kawaly zaczniemy pisac??
a na spotkaniu w sure start tez tlumow nie bylo, ale pojawily sie nowe "twarze" wiec nie jest zle..
a spotkanko tesciowej podobalo sie pewnie, tylko juleczka troche humoru nie miala bo musialam ja wybudzac (zasnela po obzarstwie w chinskiej restauracji
)
i jak przekonalyscie sie juz do tej plazy w centrum czy wciaz nie?ja jakos czesto tam zagladam, jula pewnie bedzie tesknila jak usuna ten piasek, bo pewnie mysli ze tak juz bedzie zawsze:-). kapac sie jeszcze nie kapala bo wciaz zimno..ale fajnie tam, muzyczka na zywo wczoraj leciala..i jak wyszlo slonko poczulam sie jak na wakacjach..

a na spotkaniu w sure start tez tlumow nie bylo, ale pojawily sie nowe "twarze" wiec nie jest zle..

a spotkanko tesciowej podobalo sie pewnie, tylko juleczka troche humoru nie miala bo musialam ja wybudzac (zasnela po obzarstwie w chinskiej restauracji
)i jak przekonalyscie sie juz do tej plazy w centrum czy wciaz nie?ja jakos czesto tam zagladam, jula pewnie bedzie tesknila jak usuna ten piasek, bo pewnie mysli ze tak juz bedzie zawsze:-). kapac sie jeszcze nie kapala bo wciaz zimno..ale fajnie tam, muzyczka na zywo wczoraj leciala..i jak wyszlo slonko poczulam sie jak na wakacjach..

ale dzis mnie podkusilo sprawdzic czy ruszylo znow to forum i jestem mile zaskoczona. Widze ze malo tu mamusiek sie udziela, ale na pewno sie rozkreci
. wyrownywanie i malowanie scian, wstawienie drzwi itd..wiec moj ciagle zajety mimo ze wolne ma, a my lazimy tylko po okolicy na spacerki, gotujemy smakolyki i ogladamy filmy:-)
. kryzys dwulatka w pelni..