reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Cześć dziewczyny
Byłyście dziś na tym Polskim Festivalu na Forest Filds.
Ja tam byłam dosłownie 5 minut i wróciłam z córeczką do domu bo w ogóle nic tak się nie dział ludzi mało i strasznie zimno było.

Hey
No nam tez sie nie spodobalo na forescie.Bylismy przejazdm i rzeczywiscie pustki.Ostatecznie wyladowalismy u znajomych na grilu ktory nieco sie przedluzyl i dzisiaj jest sushi.

hejka,
ja tez bylam na tym festivalu i to az od 12 do17.30:-). mnie sie tam podobalo bo sporo znajomych spotkalam i co rusz z kims innym sie gadalo z kim od dawna sie nie widzialam:tak:..a nawet muzyka milo mnie zaskoczyla bo ciekawe dzwieki ze sceny lecialy..troche jazzu troche folkloru..fakt ze pogoda do bani ale co zrobic taki kraj..:wściekła/y:

gabids - ja wlasnie puszczalam sygnalek zeby sie dowiedziec czy jestes moze czy nie:-)
shilla - a nie przyszedl Ci jakis list w ktorym pisza kiedy i o ktorej zaczyna sie rok szkolny?a moze najlepiej zadzwonic do szkoly i zapytac kiedy i o ktorej..pewnie tez na oficjalnej stronie www szkoly bedziesz miala napisane

a jak spedzacie bank holiday?:-D

Gudrun zauwazylam ze mialam nie odebrane od Ciebie ale dopiero w domu pozna pora bo telefonik wczoraj mial wolne i zostal w domu.

A dzisiaj to sie lenimy totalnie i dochodzimy do siebie po wczorajszej bibie.Dzieciaki maja dzien dziecka dzisiaj i robia co chca.Przez tydzien chalpy nie ogarne:shocked2:
Czekam z niecierpliwoscia bo zamowilam nowy telefonik i ma jutro byc bo ten moj terazniejszy to juz ledwo dycha.Wogole to juz od dwoch telefonow zawiodlam sie na nokii i zdradzam ja z sony ericsonem.Zobaczymy.

gabids, nafnia - pytanko do Was:

wysylacie teraz maluchy do przedszkola? bo ja ostatnio coraz wiecej o tym mysle..tyle ze spac po nocach nie moge:-). tzn chcialam szukac pracy najpierw, ale wiem ze zanim zaczne, musze byc pewna ze ona sobie dobrze radzi.
Ty gabids chyba mowilas ze juz swoja zapisalas - kiedy zaczyna?ja gdybym mala teraz zapisala moglaby zaczac od wiosny czy tak?no to chyba musze to zrobic:tak:
a narazie moze uda mi sie znalexc miejsce w tym polskim przedszkolu.. bo u juli nie dosc ze bedzie problem z aklimatyzacja to jeszcze z tym ze bez mamusi..:sorry:

dzis jak sie obudzila i zobaczyla ze babcia nie spi kolo niej, wystraszyla sie i plakala jak nie wiem..takze kolejna sprawa to nauka spania w samotnosci..:confused2:

a no i jak Wam idzie nocnikowanie?juz perfekcyjnie pewnie?:-D. a jak sobie radzicie na miescie, w autobusie, w aucie bez pieluszek?..bo ja wciaz mam stracha:-)

no coz mam dosc spora ilosc zadan na najbliszy czas:-p
pozdrowionka!!

cześć! mam na imię Karolina i mam do Was pytanie: jakie kosmetyki dla maleństwa polecacie? czytałam, że Johnson's uczula ale to chyba zależy od dziecka bo każde inne jest... i tak nie wiem co kupić :eek:

reklama
Gudrun ja zapisalam mala juz na wiosne i jeszcze nie mam konkretnej odpowiedzi czy sie dostala.A jesli sie dostanie to od stycznia na 15 godz tygodniowo do ustalenia kiedy.
Najlepiej idz bezposrednio do upatrzonego przedszkola rozejrzyj sie poobserwuj i zapytaj w recepcji co i jak.Ja tak robilam.
A co do odpieluszkowania to u nas misja zakonczona sukcesem.A jesli chodzi o autobusy czy miejsca bez toalet to tlumacze malej ze musi poczekac bo tutaj nie mozna i nie mam problemu zawsze poczeka.A jesli planujemy wycieczke ze zwiedzaniem i nie chcemy marnowac czasu na szukanie co i rusz kibelka to zakladam pampera i juz.I wtedy jest smiesznie bo mala zapomina ze go ma i wola sisi a ja spokojnie - masz pieluszke a ona - ahaaa:-D No i na noc jeszcze zakladam bo bywa roznie ale czesciej juz pielucha jest sucha.

kasprzykowna u nas pierwszy byl Johnson wlasnie u obu dzieciaczkow i nie bylo uczulen.A tak to uzywalismy wszystko dla dzieci i te tansze i drozsze.Teraz uzywam organiczna pianke firmy litlle me i jak dla mnie smierdzi paskudnie.fuj.czekam z utesknieniem az sie skonczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry