heja!
ja moze wreszcie do Was dolacze!tzn nie moze tylko na pewno
.
porobimy sobie pamiatkowe zdjecia;-)
bedzie najprawdopodnobniej jakas nowa mama z innego forum.
a w sobote jakby udalo sie spotkac, najpierw np pod kosciolem a pozniej na forescie to dolaczylyby do nas jeszcze 3 inne mamy z troszke wiekszymi dziecmi..co Wy na to?
ale tak czy inaczej do zobaczenia w czwartek!
nafnia - dzieki za linka!
moja mala juz w sumie spi ladnie z tym ze jak zasnie ok 19-20 ma wciaz ta pobudke jak tatus wraca z pracy..ale jak zasnie kolo 23 to juz do 8.takze wstajemy rano wszsyscy a mama do pracy o 9:-).a dzis mnie w pracy odwiedzila, i troche balaganu narobila ale bylo sympatycznie
julisia tez czesto mowi "nie" i kiwa glowka..i to jest przezabawne:-)
pozdrowionka!
ja moze wreszcie do Was dolacze!tzn nie moze tylko na pewno
.porobimy sobie pamiatkowe zdjecia;-)
bedzie najprawdopodnobniej jakas nowa mama z innego forum.
a w sobote jakby udalo sie spotkac, najpierw np pod kosciolem a pozniej na forescie to dolaczylyby do nas jeszcze 3 inne mamy z troszke wiekszymi dziecmi..co Wy na to?
ale tak czy inaczej do zobaczenia w czwartek!
nafnia - dzieki za linka!
moja mala juz w sumie spi ladnie z tym ze jak zasnie ok 19-20 ma wciaz ta pobudke jak tatus wraca z pracy..ale jak zasnie kolo 23 to juz do 8.takze wstajemy rano wszsyscy a mama do pracy o 9:-).a dzis mnie w pracy odwiedzila, i troche balaganu narobila ale bylo sympatycznie

julisia tez czesto mowi "nie" i kiwa glowka..i to jest przezabawne:-)
pozdrowionka!
, chyba powinnam sie juz troche wyluzowac i dawac jej wiecej rzeczy, teraz wlasnie gotuje jej zupke i tez dodam zoltko, troche mnie martwi ze mala nie chce nawet patrzec na sztuczne mleko , tylko kaszki jej robie na bebiko2, a nie wiem czy mojego jej jeszcze wystarcza,