reklama

Mamy z Nottingham

dziewczyny dziekuje za spotkanko:-). bylo bardzo milo..:tak:ale strasznie halasliwie dlatego z julka ucieklysmy.. niestety nie byla zbyt spokojna do konca naszej drogi do domu..:no:
ale teraz juz smacznie spi. i ja chyba pojde w jej slady bo jakos glowa mnie rozbolala, nie jestem przyzwyczajona do takiej chmary dzieci dookola jak w tym play area.:-D

wkleilam pare fotek. sa tutaj: Polonia Nottingham :: Zobacz temat - nasze spotkania

pozdrowionka!

ps. moze z niektorymi z Was spotkamy sie w sobote. moja mama nie da mi spokoju jak nie pojdziemy poswiecic jaja:confused2:. a przyjezdza juz jutro..

reklama
hej
my tez dziekujemy za spotkanko przepraszam ze z niektorymi nawet sie nie pozegnalam, ale dla nas tez bylo za glosno:tak:,
mala miala chyba troche atrakcji bo jak wsiadlysmy do autobusu to od razu zasnela i przespala zakupy w supermarkecie i cala droge do domu
mysle ze jak zrobi sie cieplej to bedzie lepiej spotkac sie gdzies na powietrzu np w parku, przynajmniej sie nie pogubimy

No czesc! I ja dziekuje, chociaz troche nam nie wyszlo:tak:, bo rozgardiasz rzeczywiscie straszny! nawet nie szlo pogadac:-(. Moze w koncu cos sie stanie z ta pogoda i bedzie mozna w plenerze, to bedzie ok!
Moje dziecko juz spi, bo jakims cudem nie zasnela w drodze do domu:szok:, za to teraz mam wolne!
Pozdrowionka!

Dla mnie tez bylo zbyt glosno,ale nastepnym razem umowimy sie juz w plenerze.

Dziewczyny nie wiem czy znajde chwilke zeby zajrzec na forum wiec juz teraz chcialam zlozyc wam zyczenia wielkanocne.

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącęj z faktu Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie najblizszych osob.
Zyczy Gabids Z Andzelka i Fabkiem.

Czesc dziewczyny! ja tez pewnie nie znajde juz czasu jutro, wiec czas na zyczenia juz nadszedl:-).

Zycze wam i Waszym rodzinom spokojnych, cieplych Swiat spedzanych w milej, rodzinnej atmosferze! no i smacznego jajka oczywiscie! a dzieciaczkom bogatego zajaczka!:-D

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie bliskich
oraz wesołego "Alleluja"

gudrun pisalas ze bedziecie swiecic koszyczek my jutro tez sie wybieramy to moze sie spotkamy

pozdrawiamy

0048.gif

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

nafnia - tak my juz sie szykujemy..bedziemy gdzies o 12. plus minus 30 min:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry