reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Nottingham

Fajnie gabids ze wpadniesz!!! bosmy sie dawno nie widzialy:tak:
tak skladamy sie od dzieciaczka po funcie i jest juz zapisana jedna mama z 6 letnia dziewczynka takze Fabian nie powinien sie nudzic znajac jego zainteresowania:-p:-p
mam jeszcze tylko 3 miejsca takze prosze sie zglaszac bo liczy sie kolejnosc.
mozemy tylko 25 dzieci miec na sali.

a i stroj mikolajkowy w miare mozliwosci mile widziany:-).

bede tez robic zdjecia z mikolajem jesli dzieci beda chcialy:tak:, takze bedzie mila pamiatka..
a i jeszcze prosba moze ktoras z Was ma jakies ozdoby ktorymi mozna by przyozdobic sale, albo plyty z muzyka nazwijmy to zimowa - bo nie kolendy ale takie np: pada pada snieg czy hu hu ha nasza zima zla..?

i tez tak jak pisalysmy jakies slodycze, czy owoce czy ciasteczka tez prosimy w miare mozliwosci wziasc ze soba.

bedzie fajnie!!:-D

reklama
Witam wszystkie przyszłemamy i mamy:-)
Od dawna czytam Wasze forum z zaciekawieniem, i chciałabym do Was dołaczyć...przyjmniecie mnie:-)))
Mieszkam nie daleko Nottingham, mam juz 4 letnia córcie i jestem w 31tyg ciązy....Ten pomysł na Mikołaja jest superrr, ale nie wiem gdzie to jest, bo nie znam Nottingham....Pozdrawiam:-)

hej, witaj na forum:-)
pewnie ze przyjmiemy:-D
w long eaton mieszka nasza dobra kolezanka Monika z coreczka prawie w wieku Twoim.
no fakt dla Ciebie to kawalek, zeby przybyc na mikolajki (choc mamy z nottingham mowia ze im tez daleko..:sorry:)
nic nie jest latwe, licza sie checi!:-p
moze czas rozkrecic mamine srodowisko w lond eaton i sprobowac tam w sure startach robic spotkania? na pewno znalazlyby sie chetne!
pozdrawiam!

Witam wszystkie przyszłemamy i mamy:-)
Od dawna czytam Wasze forum z zaciekawieniem, i chciałabym do Was dołaczyć...przyjmniecie mnie:-)))
Mieszkam nie daleko Nottingham, mam juz 4 letnia córcie i jestem w 31tyg ciązy....Ten pomysł na Mikołaja jest superrr, ale nie wiem gdzie to jest, bo nie znam Nottingham....Pozdrawiam:-)
Czesc ja jezdze na zakupy do Long Eaton.Asda i Tesco sa tam obok siebie.

Diewczyny tak pomyslalm zeby moze zlozyc sie o pare trzy wiecej i mozna by bylo kupic dla maluchow to samo do jedzenia i picia.Bo moze sie tak zdarzyc ze wiekszosc mam przyniesie same cukierki albo ciastka a owocow wcale.I mama ktora chetna by byla zrobic takie zakupy moze przywiezc wszystko TAXI z pieniazkow skladkowych.Tak tylko pomyslam oczywiscie nie musi tak byc.

Dzięki Kobietki:-)))
No własnie wiem ze mieszka tu jakaś Polka bo moja córcia chodzi z Victoria do przedszkola, nie miałam okazji jej nigdy spotkać moze to właśnie ta Wasza dobra kolezanka:-)))Z miła checia bym ją poznała.W Long Eaton mieszkam od niedawna, kiedys mieszkaliśmy w Leicester i tam miałam wielu znajomych...ale teraz to jestem tu sama jak palec:-( i z miła checia poznałabym tu kogoś na pogawedki:-)))
Pozdrawiam i jestem za spotkaniem

gabids - widzisz nie pomyslalam o napojach. masz racje..szkoda ze moj facet idzie w sobote do pracy tak to pomoglby mi to wszystko przytachac..:baffled:
poza tym i tak bedziemy sie jednak skladac po 1,5 funta bo do ksiazeczek chcemy cos dokupic a i jeszcze papier pakowy i jakies gwiazdki na paczki..
nie powiem, wcale nie latwo cos takiego zorganizowac zeby mialo to rece i nogi:no:, takze kazda Wasza pomoc sie przyda!
moze macie jeszcze jakies sugestie i pomysly??:eek:

kis.w tak to ta Monika i ma coreczke Wiktorie:tak:.

Napewno uda Wam sie to przyjecie dla dzieciaków...widzac po tymjak piszecie:-) wszystko prawie zaplanowane.Widzisz gudrun świat jest mały:-) Moja Paulina juz zna Wiktorie, zreszta codziennie o niej opowiada jak przychodzi z przedszkola...moze i mnie sie uda poznać Jej mamusie.Pozdrawiam i zycze powodzonka na tym przyjeciu dla dzieciaków

Czesc dziewczyny zalogowalam sie na tej stronie juz dawno ale jakos nie mialam czasu tu zagladac czesto bo mam maluszka dwu miesiecznego.Fajnie ze organizujecie Mikolajki dla dzieciaczkow.mam tylko pytanko czy sa wsrod was dzieci w wieku 7-8lat poniewaz mam tez coreczke i pisalabym sie na to mikolajkowe spotkanie :-).

A moze ktoras z was wie cos o tzw sapce lekarze w angli niestety nie maja pojecia o niektorych spraawach i wszystko jest dla nich normalne a moj maluszek sie meczy z gory dzieki.pozdrawiam.Magda:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny te nowe i te stare
gabids fajna ta stronka z zabawami ale ktora wykorzystac to niewiem ,ktoras trzeba wybrac taka dla dzieci w sredniej wieku 3
a moj chyba bedzie mial wolne takze postaram sie pozbierac co trzeba zeby tego autobusem nie ciagnac .zwlaszcza z moim rozrabiekiem;-)
a madziek 29 niewiem co to ta sapka ,moze napisz cos wiecej o tej przypadlosci
i jeszcze ta gorsza wiadomosc juz niestety nie mamy wolnych miejsc na mikolajki a surestar pozwala na dzieci tylko do 5 latek wiec 6 latka jeszcze jakos przemycimy
ale zapraszamy na inne nasze spotkania
gratulujemy synka jak ma na imie
kis.w ja tez mam znajoma w longeaton iwone ma 15 miesieczna coreczke takze nie jestes tam sama a zawsze mozesz wsiasc w autobus i do nas przyjechac zapraszamy
pozdrowka dla wszystkich i milego pieknego dnia:-)