reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z okolic Bielan, Bemowa i Chomiczówki

No to fajnie ze Ci wymienili :-)

U nas nie ma problemu z siateczka i sobie chwale, jeszcze troche na nich pobedziemy i przerzucimy sie na zwykłe.

reklama
Witam:)

Ja mieszkam na Wolumen w takich nowych blokach,a całe zycie mieszkałam na Andersena,gdzie nadal mieszkają moi rodzice:). Dziadkowie są więc pod ręką:):):):)):. Widzę tu sporo mamuś dzieciaczków wieku mojej Nati. Fajnie by było się poznać-dzieciaki miały by potem z kim biegać, a my plotkować;-)

Ja też mieszkam na Andersena :happy:

Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam :)
Gdzie chodzicie na spacery ? Ja najczęściej na stawy i na Stare Bielany, ostatnio też trochę w stronę Kwitnącej za Carrefura albo w stronę UKSW :). Do Lasku Bielańskiego sama się jakoś boję. Czy tam jest bezpiecznie ? :/
Jakbyście kiedyś zobaczyły niebieskiego w tych okolicahc X-Landera to mogę być właśnie ja :D

ja akurat w ten weekend u tesciowej poza Warszawa, ale az do majowego weekendu jestem na miejscu. maly mnie tak wymeczyl dzis ze padam na twarz..

jakos w tygodniu sie widzimy na spacerze? tylko stopi niech da znac kiedy sie do lekarza wybiera. ja mam tylko w piatek kontrole bioderek

Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam :)
Gdzie chodzicie na spacery ? Ja najczęściej na stawy i na Stare Bielany, ostatnio też trochę w stronę Kwitnącej za Carrefura albo w stronę UKSW :). Do Lasku Bielańskiego sama się jakoś boję. Czy tam jest bezpiecznie ? :/
Jakbyście kiedyś zobaczyły niebieskiego w tych okolicahc X-Landera to mogę być właśnie ja :D

Ja to już chyba całe Bielany zwiedziłam ;-)Mieszkam na Andersena, ale chodzę na Chomiczówkę, do lasku, na Słodowiec, niedługo to chyba na pl. Wilsona dojdę na piechotę ;-)Ostatnio szłam lasem w stronę uksw (tam też studiuję), potem zeszłam na dół i dalej lasem do parku na Kępie Potockiej koło Gwiaździstej ;-) Także w każdą stronę chodzę :happy: Nad stawy też, ale już mi się znudziły trochę. A dziś widziałam niebieskiego x-landera, ale te wózki są dość popularne ;-)Ja mam fioletowy wózek mikado, już spacerówkę. Co do lasu to mi się wydaje bezpieczny, bo dość dobrze go znam, ale z wózkiem to i tak zawsze idę głównymi ścieżkami.
Pozdrawiam :happy:

Ja tu od niedawna w Warszawie ,mieszkam na Kwitnącej na spacerki to nie oddalam sie za daleko bo zabłądze hi

Witam, a ja z pl.wilsona jestem, i zainteresowalo mnie mini przedszkole w simply -- co to takiego ? od ktorego roku mozna tam poslac malucha? to prywatne?
Ewa - aż 6 zębów u 7 miesięcznego malucha ?? :) to kiedy mu pierwsze wyszły ?

Ja to już chyba całe Bielany zwiedziłam ;-)Mieszkam na Andersena, ale chodzę na Chomiczówkę, do lasku, na Słodowiec, niedługo to chyba na pl. Wilsona dojdę na piechotę ;-)Ostatnio szłam lasem w stronę uksw (tam też studiuję), potem zeszłam na dół i dalej lasem do parku na Kępie Potockiej koło Gwiaździstej ;-) Także w każdą stronę chodzę :happy: Nad stawy też, ale już mi się znudziły trochę. A dziś widziałam niebieskiego x-landera, ale te wózki są dość popularne ;-)Ja mam fioletowy wózek mikado, już spacerówkę. Co do lasu to mi się wydaje bezpieczny, bo dość dobrze go znam, ale z wózkiem to i tak zawsze idę głównymi ścieżkami.
Pozdrawiam :happy:

:) ja jednak jakoś do tego lasku się boję - tylko jak idziemy razem z mężem to się tam zapuszczam. Mam zaraz wizję, ze mi ktoś dziecko porwie z wózka i sprzeda:szok::szok:
Wiem - nienormalna jestem.. :)

A las przy UKSW jest rewelacyjny, też raz tamtędy szliśmy na kępę potocką - super. Ale też sama się boję :)

Ostatnio chodzę głównie na stawy jak chcę poczytać chodząc powoli, a jak chcę się szybciej przejść to na Stare Bielany do parczku Bielany III przy Perzyńskiego i do Parku Olszyna..

Dziewczyny ja mieszkam przy samym lesie Bielanskim i sama nie wchodze do niego. W zeszle wakacje okradli w nim moja sasiadke. Sammu jest tam niebezpiecznie. W dodatku jest tam sporo zboczencow (jeszcze jak chodzialm do sportowki przy AWF mielismy treningi tez w lesie i nie raz spotykalysmy zboczencow) Co innego isc w dwie osoby czyw grupie :-)

Co do spacerow to ja chodze wszedzie , bo uwielbiam spacerowac. Teraz czekam jak przejda deszczowe dni i na Wilanow mam zamiar isc na piechote do firmy :-)
Najczesciej to chyba chodze na Kepe , pl. Wilsona, okolice Broniewskiego i na kawke do Coffeheaven w Arkadii.... I od czasu do czasu na Wawrzyszew

Polecam park przy Obroncow Tobruku (mam nadzieje,ze nie przekrecilam nazwy ulicy ) Chyba najladniesze miejsce do spacerow w naszej okolicy, a dla starszych dzieci fajny plac zabaw.
A jutro znow czeka mnie spacer na Inflancka ....

reklama
Witam, a ja z pl.wilsona jestem, i zainteresowalo mnie mini przedszkole w simply -- co to takiego ? od ktorego roku mozna tam poslac malucha? to prywatne?
Ewa - aż 6 zębów u 7 miesięcznego malucha ?? :) to kiedy mu pierwsze wyszły ?

Co do przedszkola nie pomoge bo nic niewiem na ten temat :confused: ,a pierwszy ząbek przebił sie 9 lutego . Były to dolne jedynki dwie naraz. Miał ok. 4 miesiecy wtedy. Potem dość długo czekaliśmy do 16.04 i pojawiły sie górne jedynki. Teraz 13.05 doszły dwie dwójki a nastepne w drodze myśle ,że lada dzień sie przebiją i bedzie już 8 ząbków.:-)

Co za okropna pogoda dziś, zresztą wczoraj też nie lepsza. cały czas pada ,a ja i tak musze z małym wyjść bo ciasteczka nam sie skończyły i kaszka. Za to słyszałam,ze wekkend ma być słoneczny :cool2: :cool2:

Do góry