reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Radomia :-)

rzeczywiście pogoda paskudna:D ja się w domu obijam, staram się kulinarnie wykazać odkąd Dawida wysłałam do przedszkola to nie wiem co ze sobą zrobić;D a w przedszkolu epidemii ospy ciąg dalszy, chodzi tylko grupka 10 dzieciaczków:D

widzę, że jest nieśmiały pomysł spotkania?;) w klubie malucha ciężko byłoby pogadać, każda mama młodszego dzieciaczka raczej będzie się starała za nim nadążyć;)

jeśli chodzi o Mamma Leo to właśnie tam będziemy szli na warsztaty kulinarne. Byłam tam kiedyś z koleżanką na pogaduchy i zachwyciła mnie atmosfera tego miejsca- nie to, że jakaś magiczna, po prostu ogromny kącik zabawkowy dla dzieci, blisko stolików oczywiście, pierwsze miejsce gdzie spokojnie można iść z maluchem nie ograniczające się tak jak inne miejsca do posiadania stolika z krzesełkiem i często braku malowanki bądź kredek oraz krzesełka do karmienia, jest tam kącik z prawdziwego zdarzenia:D

reklama
Witam wszystkie mamy!

Daaaawno mnie to nie było.......... Kiedyś jak zaglądałam to cisza panowala, a teraz widze ruch sie zrobił:-)

O! I spotkanie próbujecie zorganizować! Fajny pomysł! Jak mnie zechcecie to i ja sie piszę na taki zlot mamusiek i dzieci:-D

U mnie nic sie nie zmieniło, poza tym, że szukam pracy, może coś znajde....:tak:

Pajonk - witaj! miło, ze dołączyłaś! napisz pare słów o sobie i rodzince :)

Julaa - może poczekajmy aż wiatr zelży- dziś chciało mi głowę urwać ;)) ale jestem jak najbardziej za spotkaniem :D

dzięki babeczki :)
julaa ufff, no to nie jestem sama :cool2:

renatkanuta hmm... mieszkam na Glinicach, mam fajową córę i drugą w drodze, aktualnie siedzę w domku na L4, no bo ileż można do pracy chodzić ;)

reklama
hej ! jak Wam ten bajecznie słoneczny dzień mija?? :) u nas sie jednocześnie dwie górne jedynki pchają, no ale nie jest póki co aż tak źle :)

pozdrawiamy

Do góry