reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
GRATULACJE MONIA!
U nas po wizycie kontrolnej nadal nieciekawie, aż mi się wierzyć nie chce bo Aduś naprawde nie wygląda na chorego:eek: zero objawów:shocked2: a pani doktor twierdzi że wydzielina z płuca przeniosła sie do oskrzeli, i prawdopodobnie ,,ewakułuje się do góry,,:eek: cokolwiek to oznacza...dostaliśmy nowe medykamenty i leczymy się dalej:confused2:

Jutro poniedziałek:growl: życze udanego tygodnia!!!!

Ostatnia edycja:
witam juz dzis sie dobrze czuje
quki jA mam dobra fryzjerke Bozenke moge ci podac nr tel na gg jesli chcesz 1576589
tylko z tego co wiem to ona ma juz zajete do swiat ale proboj moze ktos sie zwolni
monia- juz sie doczekac fotek niemoge noi oczywiscie relacjii z porodu.
dziewczyny jeszcze 10dni i swieta a my wcale nieodczuwamy tu tego ,dzisiaj zobaczymy w schowku czy mamy wogole choinke i musze kupic takie glezie swieze z choinki by nam pachnialo w domu
noi oczywisci epowoli zakupy trzeba robic
unas napewno beda pierogi mamy,karp zamowie w centrum,chlopaki miesa jakiegos schabu przyniosa,bigos zrobimy,noi ciasto sernik maamama upiecze

Oj tak........świeta, świeta:tak:
Oj ja też walczę.Póki co próbuje sie uporać z porządkami:eek:
Lista długa, a ja w lesie.Choć pierwszy punkt z listy juz zrealizowałam-kartki świateczne wysłane:-D:-D:-D W końcu.Wysłałam chyba ze 30:-D
Lista zakupów tez juz czeka na realizację, ale to dopiero w przyszły poniedziałek.
Jeszcze pozostał nam zakup żywej choinki no i oczywiście prezentów.To jeszcze musimy zrealizowac w tym tygodniu:tak:
U mnie z kolei na światecznym stole znajdą się pierogi od mamy Wioli:-)
Reszte potraw będę szykowac sama.Czyli barszczyk z uszkami, grzybową.Będa również krokiety, kapusta z grzybami no i rybka.Jeszcze nie wiem jaka.W tamtym roku zamówiliśmy żywego karpia francuskiego, ale to nie był jednak nasz polski karp.W zasadzie troszkę tylko poskubaliśmy bo nie był zbyt smaczny:no:Więc może Wy macie namiary na sklep, gdzie można kupić świezego-nie mrożonego.Jeśli nie znajdę karpika to pozostanie nam łosoś:sorry:Na pozostałe dni szykuję galaretę z mięsa, sałatkę jarzynową.Jeśi chodzi o ciasta to mam rewelacyjny przepis na bananowo-orzechowo-czekoladowy keks.Palce lizać:-p
Jeszcze jedno pytanko gdzie kupujecie dziewczynki jakieś świeżutkie wędliny.Chodzi mi o polędwicę, frankfuterki.

Emwu-ciekawe jak sie miewacie Ty Twoje maleństwo.
Gosiu-kac był po imprezie z moimi kolezankami.Oblewałyśmy podwójne urodziny.
Moja 30 i jeszcze jedna 29:-D

Ostatnia edycja:
olga- w centrum jak jest szpila to sie skreca w lewo i jest taki deptak idziesz kawalek i skrecasz w prawo i sa warzywa i owoce stragany i w sklepie przed lidlem chyba na m nazywa sie ten sklep w dol sie zjezdza schodami tam sa polskie wedliny na wage i karpie swieze
ja bede w tygodniu jechala moze piatek sobota i tz chce kupic

reklama
:-) MONIA GRTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :-)czekamy na fotki malego Maxa:-D
Witam dziełuszki ale dzis zimnoo u nas choinka juz jest liste dzis szykuje co na swieta zrobic i w tym tygodniu chcem pierniczki upiec :-) jeszce kartki jutro wysle bo zapominam:rofl2: aha Amelia ja tez poprosze o namiary na ta fryzjerke twoja ja potrzebuje w polowie stycznia ale jak jest tak zajeta to lepiej wczesniej zadzwonic

Do góry