reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
a te klocki DUPLO to sa duze czy male bo ona wszystko do buzi bierze!!
aine-dziekuje ci za sliczna kurteczke jest akurat ijuz bede jej zakladac i ta zabawke fotelik sliczny juz tanczyla na nim
olga-mi sie dostalo tylko 2 pierogi bo dla kolezanek mama mowi ze to sa
amelia dzisiaj miala goraczke mozze to od zebow albo od szczepionki ktora mial tydzien temu

Dziewczyny, ja Wam nie powiem , ile już zjedliśmy pierogów od Wioli, bo się wstydzę!!:D sa przepyszne, takie prawdziwe domowe, mamine, doprawione i w ogóle...mmmmmmmmmmm...Zamówiliśmy jeszcze 100:D

helloo!
Olga79- zgadzam sie z Toba BRAK CZASU NA WSZYSTKO-goscie dzis zjedli prawie caly bigos, ale nie zamierzam gotowac nowego:no:
jutro sprzatanie, w srode pieke ciasta - juz kupilam skladniki bede robic tez to ciasto od Ani wiec napisze jak mi wyszlo- niestety nie mam reki do ciast ale postaram sie z calych sil:tak:, mala dzis plakala caly wieczor wiec rece mamy do samej ziemi, ale usnela na szczescie wiec mam nadzieje ze bedzie juz ok:-), uciekam i dobrej nocki zycze wszystkim:-D

reklama
Do góry