reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

No co ty nawet nie zauwazyłąm ze ten facet był.siedział cicho i robił swoje..szkoda tylko ze sąsiad z dołu nie wpadł na kawe heheh.dzieki wisienka za miłe spotkanie i Emwu za transport:) było super :)

reklama
Gosiu - ja rowniez dziekuja za spotkae. To se dzieciaki poszalaly ;-):-)
Ja tez tego faceta nie zauwazylam (jak same zauwazylyscie ) :-)
Powaznie - wcale sie nim nie przjelam.
Asia jest super.

Wiola - wielki buziak !!!!!!
Zycze Ci poprostu wszystkiego najlepszego. cmok cmok.

hej laski, ja żałuję, ale nie dotarłam na spotkanko, mała wstała bardzo późno, potem 2 godziny karmienia, masakra ostatnio z tym jedzeniem! wybrzydza, pluje, a ja się martwię, że za malo je:( moze cos poradzicie?zaczęłam jej dawac taki apatizer, ale nie wiem, czy to coś pomaga...

ps. mieszkanko na bank nasze:) jupi! ale to dopiero pod koniec lutego przeprowadzka:) mam nadzieję, że wprosicie się na kawkę:D

dziewczyny od razu mówie ze jak tylko wróce z PL to organizuje spotkanie u siebie,wiec juz prosze zaklepać sobie jeden dzień urlopu bo chcę,pragnę i żądam żebyście wszystkie sie pojawiły:):szok: fajnie by było,nie?tyle bab i tyle dzieciaczków..ahhh..marzenia...ale co do spotkania to mówie całkiem serio i moze być tak w pierwszym tygodniu żeby sie jeszcze wisienka załapała:-Dmiejsca jest duzo wiec na pewno sie zmieścimy:)

Wiola, na 40 dni? wow!!! też bym sobie z małą pojechała na tak długo, ale Rafał się nie zgodzi na bank...

reklama
oj schodzi, schodzi, ja lece na m-c:-D z czego Paweł będzie z nami 3 tyg na dłużej nie dostał urlopu a po drugie powiedział ze nie wytrzymałby bez nas:-D
Dostałam dziś na pocztę książkę kucharska z przepisami dla dzieci, jeśli któraś chętna to wyśle na maila, przepisy są od 6m-ca do 4 roku życia dziecka

Do góry