reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Gosiu a mozna avon odebrac w pon w dunnesie? Przy tej wkurzajacej menagerce?
Wczoraj albo przedwczoraj widzialam Andrzeja z Olusiem w dunnesie, wiec uznalam ze pewnie juz konczysz prace to nie bede glowy zawracac :)

reklama
Gosiu a mozna avon odebrac w pon w dunnesie? Przy tej wkurzajacej menagerce?
Wczoraj albo przedwczoraj widzialam Andrzeja z Olusiem w dunnesie, wiec uznalam ze pewnie juz konczysz prace to nie bede glowy zawracac :)
Mozesz bo jej nie bedzie;-):-)Jestem do 15,a miedzy 12 a 13 mam lunch,wiec moze pojdziemy na kawke do Bagel Factory??Ale musialabys byc kolo 12:tak:Napisze Ci potem smsa ile wyszlo.Pozdrow Franusia:-D
A glowy bys mi nie zawracala...

witam

gosiu- to moze ja jakos podjade po ten avon co ?bedziesz moze w dundrum?ihihihihihi.A wiesz co kupilby ze 2szt twoj przyszly maz mi taki owoc co mi dal sprobowac ,on jest podobny do pomidorow!!i kupuje go tylk ow Dunnes stores bo ja patrzylam i w tesco go niema aja niemam tu dunsa(podaj meila to ci tya dietke przesle)

manija-
ja mam lozeczko turystyczne ale moje to juz jest tak rozgracone ze trzeszczy
poprosze te przepisy na meila jula1979@o2 .pl

emwu-sliczny synus,i jakie minki robi z tata na nk

aine-co tam u ciebie babko ,jak mala zaczela juz wiecej mowic?

olga79-yeti gdzie ty sie podziewasz!!!drugie robisz!!!!

wiesienka
-niedenerwuj sie zabiora ci tego drania z osiedla,

Gosiu postaram sie byc na 12 :-). Nie pamietam co zamawialam tym razem, wiec bede wdzieczna jak dasz znac ile mam do zaplacenia :D. Przyniose wyliczone :D

Dziewczyny uwaga, w czwartek mam test na prawko i zaraz po tym mam zamiar zaczac jezdzic, wiec uwazajcie na bialego fiata punto szalejącego po okolicy :-D

Ale gdybys dojechala,zapraszam na kawe !Daj tylko znac.Moje auto(zakupione z mysla o moim jezdzeniu)stoi sobie spokojnie w garazu,tylko maz sie wscieka!Podziwiam kazda dziewczyne,ktora tutaj jezdzi!!!!!Mam prawo jazdy juz 19lat,a tu sie trykam jak maly Bolek.:baffled:

Gosia7267,czy ja rowniez moglabym jakos zdobyc katalog Avonu?Chetnie bym cos zamowila.
Jasne,ze tak.Poslij mi adres na priva,to wysle poczta:tak:Widze,ze prawko mamy tyle samo czasu i moj tez sie wscieka,ze nie chce jezdzic:wściekła/y:,ale jakos tak mi tu nie idzie i te ronda nonstop:szok:
Ania,jasne,ze Ci napisze ile.
Wiolcia zgadamy sie,jak beda te niby pomidory to Ci kupie:-D:-D
Avon rozdzielony ide spac,bo rano trzeba wstac 6.15:szok::no:
Pa,slodkich snow:-)

reklama
Dziewczyny zabrali go, dziś pojawiła sie kartka ze już go nie ma:tak::tak::tak:uffffffff
Ja dziś cały dzień poza domem- najpierw zakupy już sie obkupiłam na chrzciny:-D, potem odwiedziny u znajomych, a wieczorem spotkanie z kumpelami na piwku, ale zaszalałam, wrocilam o 23.30 a moje dziecko śpi jak aniołek:-D -tata usypiał

Do góry