ewa72
Mama Maciusia
;-);-)No to Gosiu,mozesz spac spokojnie!Oby Wasz zly sasiad nie wrocil...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba wszyscy odpoczywaja w niedziele:-)cześć laski, co tak cicho siedzicie?![]()
Ewa,tylko jeszcze rok musisz dodac,Olo jest 2008:-)A rodzilam w Rotundzie,za to chyba my jestesmy ten sam rocznik 72;-)Gosia7267,widze ze nasze chlopaki w podobnym wieku.Gdzie rodzilas,na Hollestreet?U nas podobnie,od kiedy jest Macius maz i ja jestesmy na 2 planie.Ale chyba to normalne.Mysle,ze jeszcze chwila i bedzie jak wczesniej.Marzy mi sie wspolne wyjscie,tylko we dwoje...Ale mam nadzieje,ze w Polsce to nadgonimy.Lecimy24marca na 3tyg.A tam juz bedzie babcia i pomoze,ha ha.
Dobry wieczor wszystkim.Faktycznie,jakos pusto tu przy niedzieli.Mam pytanie,czy ktoras z Was chodzila juz na basen z maluszkiem?Jezeli tak,to gdzie sie wybrac i czy 4,5mc.dziecko juz sie nadaje?Bardzo bysmy chcieli sprobowac isc z Mackiem,ale obawiam sie,ze chyba jest jeszcze za maly.![]()