reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

sandrulinska -j jestem za parkiem ,wezmiemy butle w kocyk i jazda na laweczce !!!
USTALAMY ZE SIE SPOTYKAMY W SRODE?!!??!!!??JUZ JEST JAKIES HASLO NARZUCONE

DZISIAJ AMELCIA JUZ LEPIEJ DZIEWCZYNKI
BUZIAKI !!!

reklama
no to w srode w parku, a wktorym to juz ustalicie Wy :tak: ja dojade;-)
reszta ekipy co Wy na to?;-)

ja niestety nie moge,bo pracuje,lee.Dziewczyny jak z avonem,bo do piatku musze Wam go dac,potem mnie nie ma 2tygodnie!!!

Ja sie niestety nie pisze na piknik, bo lecimy w srode rano. MAM NADZIEJE ZE LECIMY, bo ten wulkan z Islandi "Ejawam****adampolatac" znowu zaczyna dymic :( Buuuu....
Juz nam wakacje przepadly z jego powodu a teraz planujemy kolejny wypad i zapowiada sie kiepsko.

Gosiu, bywam czasami w dunnesie i zawsze sie rozgladam za Toba, ale jakos sie rozmijamy niestety:(

Ja sie niestety nie pisze na piknik, bo lecimy w srode rano. MAM NADZIEJE ZE LECIMY, bo ten wulkan z Islandi "Ejawam****adampolatac" znowu zaczyna dymic :( Buuuu....
Juz nam wakacje przepadly z jego powodu a teraz planujemy kolejny wypad i zapowiada sie kiepsko.

Gosiu, bywam czasami w dunnesie i zawsze sie rozgladam za Toba, ale jakos sie rozmijamy niestety:(
pewnie tak.ja lece w sobote za tydzien i mam nadzieje,ze polece!!!Moj pierwszy wylot od prawie 4lat!!!

dziewuchy co z tym spotkaniem? odpowiada Wam piknik w srode w marley park:tak:?

gosia moj maz moze podjechac do ciebie tylko avon odebrac jak pracujesz caly czas:sorry2:

witam, my dzis po szczepieniu, placz straszny, ale u taty od razu przeszlo, a propo taty Asai dzis rano po przebudzeniu powiedziala tata a potem caly dzien tata i tata:-D:-D:-Da kiedy mama?:-( waga 8300 i ma cale 70 cm, ale wymiary;-)ja niestety odpadam pracuje:-(

reklama
To nasz Franek mowi tylko "isz" na wszystko :-D. Nie wiem co to znaczy, ale jest uroczy :-D:-D

Bylismy ostatnio na przegladzie. Skubaniec wazy 10.6 kg i ma 77cm dlugosci. Babka stwierdzila, ze za dlugi jak na swoj wiek, ale taka uroda i za szczuply wzgledem dlugosci :-). I juz ma prawie 2 zeby, raczkuje jak opetany, jest zachwycony pralka i mikrofalowka, a jak widzi auto to dostaje kociokwiku :-D.
Dzieci sa strasznie zabawne :-)

Do góry