reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

czesc dziewczynki nowa mamusia z tej strony :)ale was tu duuuuuzo.....my jestesmy z centrum dublina i chetnie poznamy nowe twarzyczki :) moja córcia ma 3 latka

reklama
Hej babeczki!!!
Coś umiera to nasze forum...ale w końcu wakacje każdy się rozjechał i nikt nie ma czasu tu zaglądnąć!!!Ja jestem chętna na spotkanie i mi pasuje każdy dzień.

Witam nową mamusie!!!!

dziewczyny, skrzyknijcie sie jakos, pliz:) ja sie dostosuje, wybierzmy dzien, kiedy bedzie pasowalo jak najwiekszej liczbie mam, co? i nowa mamusia tez zaproszona, chyba nie musze dodawac!!!

Cześc Babeczki :-)

Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam, ale jak już zapewne wiecie to z braku czasu:dry:
Ja również chcętna na spotkanie, ale chyba tym razem nic z tego bo od wtorku do soboty pracuję:zawstydzona/y:
Może nastepnym razem.
Całuje Was mocno i ściskam.Postaram się cosik wieej napisać w póżniejszym terminie, bo póki co to ganiamy praca, przedszkole i formalności zwiazane ze szkołą dla Igusi:-)

olivkaa-Olu i Zuziu witam Was ponownie:-)Zreszta Wy przeciez to nie nowe tylko stare-nowe:-D bo przeciez juz zawitałyscie jakis czas temu na nasze forum, a potem zniknełyście.

:-)taK,tak wiem tylko niestety zapomnialam starego loginu a ze jakos tak mi smutno ostatnio to pomyslalam ze moze tu troszke weselej bedzie :)
Tez mogla bym sie spotkac tylko wy dziewczyny nie z moich okolic pewnie :-(

Ostatnia edycja:
No welcome back Monia i Olga!!!Witam rowniez Oliwke!!!:-)
Ustalcie jakis termin dziewczynki-ja tak jak pisalam moge w srode,albo w sobote po 15.
Wczoraj bylismy ogladac mieszkanka,bo przymierzamy sie do kupna.Musze teraz jechac do banku,zeby mi obliczyli rate kredytu i jesli bedzie ok,to chyba sie zdecydujemy:tak:

WITAM WAS DZIEWCZYNY,WROCILAM.

Witam nowa mame,

Chce zadecydowac ze spotykamy sie w w przyszla sobote po 15 ktora moze?

wiesienka ty napewno -musze zobaczyc twoja asie i ciebie napijemy sie
hahahha

gosia ty mozesz po pracy ?napijemy sie hahaha

monia bedziesz?napijemy sie hahha

emwu bedziesZ?naijemy sie hahaha

olga -yeti ty pracujesz kochana ,szkoda ze cie niemozna dorwac ,tylko w sklepach

oki anula wiec jesli mozemyto na przyszla sobote
ja mam tesciowke teraz to moge codziennie z wami sie spotykac

reklama
SOBOTA PO 15 U MNIE, DZIEKI WIOLA , ZES TAKA KONKRETNA BABKA:d:d SUUPER, CZEKAM! JESZCZE DAM NAMIARY I POWIEM, JAK DOJECHAC;)

Do góry