Amelia2008
Fanka BB :)
AINE -dziekuje za spotkanko bylo milo,jak zwykle tyle jedzonka narobilas ,tesciowa byla zachwycona
\a o mnie to nikt niepamieta monia i wiesienka ominely mnie w poscie ,hahahaha
reni - mam nadzieje ze niunia lepiej sie czuje
gosia- tak chcialam olka zobaczyc,i pokazac tesciowej ,no ale trudnoo
emwu -ladne melonki mialas,a MAX to juz duzy chlopczyk i silny

\a o mnie to nikt niepamieta monia i wiesienka ominely mnie w poscie ,hahahaha
reni - mam nadzieje ze niunia lepiej sie czuje
gosia- tak chcialam olka zobaczyc,i pokazac tesciowej ,no ale trudnoo
emwu -ladne melonki mialas,a MAX to juz duzy chlopczyk i silny

.W pracy byla masakra,nie dosc,ze dzis mielismy remanent i siedzialam rawie 45minut w -20stoniach,to bylam sama od 7.30 do 14 i ruch byl wsciekly,ze nie nadazalam z pieczeniem.No jakas masakra byla
.W pracy byla masakra,nie dosc,ze dzis mielismy remanent i siedzialam rawie 45minut w -20stoniach,to bylam sama od 7.30 do 14 i ruch byl wsciekly,ze nie nadazalam z pieczeniem.No jakas masakra byla .jak Andrzej z Olem po mnie przyjechali,jak wsiadlam do auta to myslalam,ze nie wyjde
.jak Andrzej z Olem po mnie przyjechali,jak wsiadlam do auta to myslalam,ze nie wyjde .Olo nie spal,wiec jak wrocilam z pracy to po 16 padl,a ja z nim:-).mezus zrobil obiadek,objadlam sie,ze ufff....Ja mam w przyszlym tygodniu wtorek i piatek wolny,wiec moze cos wymyslimy??Pozdrawiam Was i bardzo zaluje,ze mnie z Olem nie bylo:-(
.Olo nie spal,wiec jak wrocilam z pracy to po 16 padl,a ja z nim:-).mezus zrobil obiadek,objadlam sie,ze ufff....Ja mam w przyszlym tygodniu wtorek i piatek wolny,wiec moze cos wymyslimy??Pozdrawiam Was i bardzo zaluje,ze mnie z Olem nie bylo:-(