reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Czesc Kochane

Ja tylko na sekundę bo niby czasu więcej, ale ja sobie zawsze coś do roboty znajdę.Igusia chodzi do przedszkola, a ja w tym czasie mam wychodne wiec w domu mnie tez nie ma.Do tego wszystkiego mamy piekna pogode więc zaraz z przedszkola pędzimy na plac zabaw.Uff....może schudne:-D

Gosiu dzięki za spotkanko u Ciebie.Było bardzo miło:tak:

witam,ja wkoncu zebralam sie by cos napisac
po pierwsze

gosia - dziekujemy za spotkanko,pyszne ciacho bylo ,noi kawka .

olga -jutro robie ciasto twoj serniczek z mascarpone zobaczymy czy mi wyjdzie

aine - gdzie ty jestes zatesknilysmy juz za toba

emwu- slicznego masz synka i caly tata ,kiedy do tego spa i gdzie?

jutro jade takze z amelcia na szczepionke i zolzyc wniosek o paszport dla amelii ,noi moze odbiore juz akt malzenstwa

Hej dziewczyny mam nadzieje że ja w końcu załapie się na jakieś spotkanie z wami:-)
Gosiu mam nadzieje że zamówienie doszło wysłałam ci na priv:happy2:
My w sobote byliśmy na małym rzyjęciu i Adrian miał bliskie spotkanie z futryną:-( nabił sobie takiego guza że w ciągu sekundy wyglądał jak doklejona śliwka. Strachu się najadłam że szok na szczęście altacet pomógł i została tylko mega krecha:szok:
Amelia2008 gdzie szczepisz malutką jeśli można wiedzieć?:confused:

moniap =ja szczepie Amelcie u doktor Baranowskiej w centrum na Smitfild ,chodze i ja rowniez do niej np.po recepte .ale jednak dzisiaj sie niewyrobilismy isc na szczepienie ,bo do ambasady opaszport mielismy n 16 wiec przelozylismy na przyszly tydzien

Hej dziewczyny mam nadzieje że ja w końcu załapie się na jakieś spotkanie z wami:-)
Gosiu mam nadzieje że zamówienie doszło wysłałam ci na priv:happy2:
My w sobote byliśmy na małym rzyjęciu i Adrian miał bliskie spotkanie z futryną:-( nabił sobie takiego guza że w ciągu sekundy wyglądał jak doklejona śliwka. Strachu się najadłam że szok na szczęście altacet pomógł i została tylko mega krecha:szok:
Amelia2008 gdzie szczepisz malutką jeśli można wiedzieć?:confused:
Doszlo dzieki:-)A ze szczepieniami to idz do najblizszego GP,ktory jest w twojej okolicy i powiedz,ze chcesz zaszczepic dziecko.Tylko,ze chyba juz po szczepieniach bo w 13mc jest ostatnie,a potem juz w szkole dzieci dostaja:tak:Moj Olek mial wczoraj to szczepienie na 13mc,dzielny nawet nie zaplakal:-D,ale dzis cos niewyrazny-katar i kaszel:szok:,nie wiem,czy to skutek szczepienia:baffled:
Dziewczynki dzieki za spotkanko,bo nie mialam czasu Wam jeszcze podziekowac;-)Wczoraj byla u mnie Manija z Frankiem,ale duzy i silny facet:-D

reklama
Do góry