reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

aine- no urosla ta nasza Natalka,i jaka sliczna sie zrobila ,taka jak i mamusia ,oj dziewczyny !!!

sandrulinska- zzaglosowane ,wygrywasz 79%do 2 chyba hahhaa ,musisz mi wybrac plaszcz jakis na zime i do polski jak bede leciala pod koniec pazdzienrika oki !!!

a reni- dzieki za fotki ,ale ja brzydko wychodze na zdjeciach ,szkoda ze klisze niepekly

reklama
Hej.:-)
No wlasnie chcialam napisac, ze fotki wyslalam.:-D:-D
Kto chce jeszcze????

Olga- mi najlepiej pasuje srodek tygodnia!!
Aine-super zdjecia, a Natalka pozuje jak zawodowa modelka!
sandrulinska-Ogromnie Ci gratuluje! Super wyszlas na tym zdjeciu! A i oczywiscie juz zaglosowalam, trzymam kciukasy abys wygrala!!!!!

A ja dzis sobie sprawilam superancki sweter i jestem mega :happy:!

sandra-ja również juz zagłosowałam-wygraną masz w ręku.
dziewczyny wkońcu wróciłam z Pl i szybko sie tam chyba nie wybiore wiec mam nadzieje ze kolejne spotkanie mnie nie ominie.Jak już o tym mowa to kiedy jakieś robimy?

Ja też zagłosowałam no i oglądałam rano dzień dobry tvn i słyszałam jak Cię Jacyków wychwalał tzn Twoją stylizacje!!!Gratulacje!!!
Dziewuszki ja mam kilka fotek z urodzin Ola ale większość rozmazana więc nie wysyłam,ja więcej kamerowałam.
aine śliczna ta Twoja Natalka szkoda że jeszcze jej nie poznałam,ale mam nadzieję,że na następnym spotkaniu będę miała okazję.Udanego urlopu w Polsce.

Sandrulinska - zaglosowane, prześle link znajomym;-)
mnie dziewczyny ten weekend 2-3 nie pasuje niestety, ale nie patrzcie na mnie jak wam pasuje to mozecie sie spotkac w tygodniu:tak:
aine- Natalka urodzona modelka:-D;-)

Gabrysiu, ja sie nie leczylam ginekologicznie w IE, wiec nie pomoge:(
laski, pozdro z Polandii, bycze sie, pije piwo i zre jak glupia:D i nie zaluje, a co:D

reklama
Do góry