reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hej:-)
monia- zdroweczka dla Julci!:tak:
aine- Ty tez szybko dochodz do siebie, i przylatuj do nas. :tak:
A jesli chodzi o PL to mam tak jak Wy czyli jak jestem tu to mysle sobie, ze fajnie by bylo juz mieszkac w PL, a jak pojade do kochanej ojczyzny to po paru dniach mi sie odechciewa.:-( Szok normalnie jacy ludzie tam sa nie uprzejmi no i w ogole stres na stresie, chocby nawet niebylo czym sie denerwowac to i tak kazdy sobie znajdzie powod.:angry: O kierowcach juz nie wspomne!:crazy: Oj dlugo by pisac....
A na sesyjke to ja z Nati tez sie piszemy!;-)
amelia- hmmmmm, do blancz od Was to jest spory kawalek.Pytasz jak tam dojechac? Z centrum pewnie jakies autobusy jada ale zielonego pojecia nie mam jakie, sorry.

Milego dzionka laski!:-)

reklama
aine- ja mam to samo po m-cu pobytu w Pl w marcu odechcialo mi sie, naprawde, dlatego teraz lece tylko na kilka dniai starczy
sandrulinska- pewnie ze Cie odwiedze, mamy znajomych w Bray wiec masz to jak w banku:-D:-D:tak::tak::-D:-D:tak::tak:
amelia- dostalas mojego sms? nie ma nigdzie takich butkow, wszystko na zime i ciemne kolory.:-:)-:)-(

Zdjęcie1954.jpgZdjęcie1955.jpgZdjęcie1956.jpgwiesienka -tak dziekuje ci dostalam twojego smsa,ale niemaialam jak odpisac,dzieki za info,pozatym wlasnie tez widzialam na stronie internetowej takie buty wlasnie z tym motylem czy kwiatkiem ale niebylo ich w next w dundrum,ja w sobote postaram sie byc w centrum to pojde do debenhams ,tam na stronie internetowej tez cos takiego jest (MOZE ZARAZ WKLEJE ZDJECIE,MISIE PODOBA ALE ONE MAJA BROKAT MIENIACY SIE W ZIELEN I NIEWIEM CZY TO LADNIE BEDZIE)
renni-dzieki wielkie ,
sandrulinska- no ja moze tez wpadne do ciebie ,tylko niewiem jak dojechac,chyba z sandyford jeszcze busem do bray ?
ale ja neiwiem
a wiesienka jak by jechala wariatek!!!!!!!!????,
moze olga by jechala to i ja z nia bym podjechala bo razniej

Sandra ja z Julą też będziemy tylko napisz na priva adres no i wybierzcie dzień bo mi pasuje każdy!!!
Z moją Julą już wszystko dobrze,już wczoraj lepiej się poczuła a dziś to już rewelacja przespała całą noc,apetyt wrócił no i dziś to już cała szczęśliwa bo wyszłyśmy na spacer!!!
Amelia te butki z motylkiem są śliczne!!!!A na allegro nie szukałaś?tam pewnie jest dużo takich bucików.

dziewczyny mi pasuje każdu oprócz poniedziałku bo mam checka z dziecmi w health centre zaraz po przedszkolu hani:tak: wiec decydujcie! no a gosia, bryska, emwu?

reklama
monia z allegro niechce bo moj amelcia ma nozke po mamie grubiutka i wysokie podbicie wiec z allegro to niebardzo ,ja musze jej przymierzyc.a ktore z motylkiem?te z brylancikami srebrnymi?

Do góry