reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

laski, to zo zobaczenia u mnie w srode o 15:)
sandra, bywasz w ogole na tym gg?:D sprawa jest:d jak cos to odpisz na forum.
dziewczyny, ja juz stracilam raschube, ktore beda u mnie w srode ghihihihi, musze policzyc:D

reklama
Ania ja napisze ci jutro czy dam rade wpasc bo nie pamietam czy w srode pracuje.sprawdze jutro dopiero ale bardzo chcialaby byc:) No właśnie a odnosnie pracy to jak wiecie zaczęłam na part time.ściągnęłam mame z Pl zeby te 3 dni zajmowała sie Kacprem ale ona sie martwi co bedzie robić w te wolne od małego dni i prosiła mnie o znalezienie kolejnego dziecka do opieki bo ona siedzieć na dupie spokojnie nie potrafi wiec jakby któraś poszukiwała opiekunki na kilka dni to polecam:)

Laski czy któraś z was słyszała o dofinansowaniu do złobków?gdzieś mi sie obiło o uszy.czy wogóle istnieje takowe?wiecie coś może?

ania sprawdziłąm i jutro mam wolne wiec jak sie zmiescimy to jeszcze mnie i kacpra policz.i daj mi jakoś namiary na ciebie bo nie wiem jak sie tam dostać.

laski, ciesze sie:) bedziemy siedziec pewnie na dywanie , bo z kilkanascie osob razem bedzie, ale mam nadzieje, ze wam to nie przeszkadza;) do jutra!

reklama
Do góry