Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie Dziewczyny !
Czy są na forum jakieś Mamuśki z Targówka bądź okolic. Jeśli temat się powtórzył to przepraszam. Zapraszam do zapoznania. Pozdrawiam
polecam wejść na forum chusty.info, tam jest wątek gdzie spotykają się mamuśki z targówka. polecam też klub mam w edukado w domotece. w każdy czwartek w godz 14-16. gwarantuje ze spotkacie tam mamuski z okolicy
Halo Halo,szukam jakiejś fajnej mamyz Targówka/Bródna :-) mam 6 miesięcznego synka Tymonka,kocham zwierzaki,czytanie książek i dużo dużo by wymieniac :-) Szukam kogoś do wspólnych spacerków,do rozmów o dzieciach i nie tylko :-)
Założyłam na facebooku grupę dla mam z Targówka i okolic, serdecznie zapraszam, zapraszajcie również swoje znajome mamusie z okolic! Poznajmy się Pozdrawiam i do zobaczenia w grupie - Magda