• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mamuska - juz nas wiecej razy nie opuszczaj ;-)

Michaga- tort to istne arycydzielo ! Jesli robilas go sama to musze przyznac ze masz reke do tego :tak: A Mala ...slodziak...blondyneczka :tak:te loczki zalotne :tak:

izka- fajnie ze masz drugiego brzdaca...mlodszy bedzie szybko lapal rozne rzeczy, nowosci. zawsze dziecko szybciej lapie od dziecka nic od doroslego.

Wiem ze waga Naszej Nastusi wywoluje taka minke :szok: ale kazdy lekarz nam mowi ze nia zadnej nadwagi ze wzgledu na jej wysoki wzrost. W siatkach centylowych zawsze jest ponad ...ponad....:-D A jak ruszy tyleczek to pewnie spadnie troszke z wagi :-D

reklama
Czesc Mamunie!

Baaardzo dziekuje za zyczenia dla mojego Babla!!! Wszystkim e-ciociom posylam w zamian calusy od Michaski:tak::-)!

Mala-gorzatko - dzieki za komplemencik .Napatrzylam sie na wyroby Katarzyny i pomyslalam, ze sprobuje ... nasz Tatus stwierdzil, ze "pyszny ten torcik tylko ta ceratka z gory troszke za slodka"! :-):tak:Chodzilo mu o marcepan oczywiscie!;-)

Platki kukurydziane to dobry pomysl...sprobuje. A ja polecam rodzynki, ktore ja nazywam "czasoumilacze" poniewaz daja mi one cenny czas na gotowanie lub inne zajecia w miare szybkie do zrobienia. Miki uwielbia je a przy okazji nie ma problemow z zatwardzeniem...;-):-)
Uciekam, bo gora prasowania czeka.
Dziekuje raz jeszcze i milego wieczoru zycze. Papatki

TZRYMAJCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje dziecko zaraz bedzie mialo 9zebów własnie dzis podczas kompieli znalazlam:rofl2::rofl2:a ja sie zastanawiałam czemu dzis w nocy tak płakała i nie mogła spac:no:a my razem z nia wiec dzis wyglondałam jak zabi:szok::szok:

mamuska-witaj kochana i dziekuje za komplemeciki:-)ja tez daje malej wszystko co popadnie na chwile sie zajmie ale z reguły robi tak ze pobawi sie czyms chwilke i wyrzuci i potem apiac od nowa he he..........
goosiulka-silna kobietka z niej bedzie co chcesz,tak jak mowisz wylata to wszystko zobaczysz;-)
Michaga-torcik cudny córcia tez ja juz nie moge doczekac sie kiedy moja bedzie miała roczek:-D

kasia-dzieki za cynk z pasta napewno jak kupie skoro mówisz ze blysk he he
izka- to jakt duzo osób sie dziwi ze ona ma tyle zebów hi hi ale ja mowie ze szybko wychodza to pewnie szybko wypadną i dupa bedzie:-)

pozdrowionka dla tych neobecnych;-0

PINKA - :szok::szok::szok: alez masz urwanie glowy z tymi zebami juznie spominajac o Calineczce jak cierpi... jak masz tantrum verde, psiknij, dobre na bolace dziaselka...bardzo dobre

Michaga - jak wejdziesz na strone lilypie.com i utworzysz suwaczek (z pewnoscia wiesz jak to sie robi) to na koniec tylko kopiujesz caly adres HTML na web, forum (jest to pierwszy od gory) a nastepnie wklejasz na forum tj musisz wejsc w ustawienia, edycja podpisu...wycinasz stary suwaczek, w jego miejsce wklejasz nowy i zrobione . Nie wiem czy o to chodzilo...
Myslisz ze moge Nastce dac rodzynki ?

A teraz lece spaaaaaaaac... :-)

Dzieki Malgos - jutro sprobuje. A rodzynki zeby rozmiekczyc to zalej wrzatkiem i Nastka bedzie wcinac. Sprobuj tez suszone sliwki (skoro w temacie suszonych owocow jestesmy). Ale bez skorki. To sa nasze "slodycze", Michasia je uwielbia i moze jesc 24h na dobe!

Pinka - bede trzymac kciuki za zebole Calineczki!
A teraz spac, spac,spaaaa.... :)

Ja krociutenko dzis:

Michaga- torcik pierwsza klasa!!!Jak gora za slodka to nastepnym razem mocniej rozwalkuj na mace,bedzie cieniej a maka troszke sie wetrze i az taaaaaaaakie slodkie nie bedzie!Ale przesliczny Ci wyszedl:tak:
Pinka - to Twoja ksiazniczka ma tak jak moja Nika zabki!Teraz ma 18 zabkow juz!!!I to ostatnio ten 18 'ty wyrosl juz na porzadnie jakies 4 miesiace temu!Teraz walczymy juz z dolnymi piatkami!Juz sa widiczne i ladnie ida w gore!Ale jak miala 8 miesiecy to tez miala juz 9 zabkow:tak:Przykro,ze Ci sie mala meczy tak,ja mialam szczescie i Nika nie zwracalka kommpletnie uwagi,ze cos tam sie Jej dzieje w buzce:-D
Mamuska -nic sie nie martw!wierze,ze jak tylko Krystianek sie calkiem pozbedzie bucikow to sam od razu na nozkach ruszy:tak::-DZdpolniacha z Niego,co juz nie raz udowodnil:tak:;-)

Lecimy na spacerek,zeby ladnie sie przygotowac (wymeczyc:-D) przed drzemka o 12:-)

Ja tez wpadam tylko na chwile.nie mam najlpeszego nastroju niestety.moja mama odebrala wyniki po operacji i jest gorzej niż myslelismy.a mial przyjechac do nas na wakacje z corkami mojej siostry.
Myslalam ze to tylko moj maly lobuziak tak szybko sie nudzi wszystkim.ja wyprobowalam juz wszystkiego.chociaz ostanio dalam mu chlebek i jak wszystko bierze do buzi.tak chlebek dziobal i rzucal na podloge.

Michaga spdobalo mi sie te okreslenie ceratka, ach ci mężczyźni.

ok zmykam pozdrawiam wszystkich pa

reklama
witajcie babeczki dzieki za trzymanie kciuków za Calinke:-):-)
mała własnie daje kocert:-):-)bo cos dzis niechce sama spac i wyje u siebie a ja tylko kłade ja spowrotem daje smoka i wychodze i tak w kółko:rofl2::rofl2:oszalec mozna to dziecko ma tyle siły ze jak sie uprze to dwie godziny bedzie wyła i nie zasnie :no::no:uparta za matka he he

a co tam u was babeczki jak minoł dzien??

pytanie do mam palacych...................;-)

potrzebuje na prezent papierosy smakowe np wanilia:-)ale ja nie pale wiec na tym sie nie znam:no:czy tu w Anglii sa jakies papierosy a takim smaku??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry