Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

PO 30 DNIACH DOTARL!!!!!!!
Trzeba uwazac bo w wiekszosci przypadkow szybkosc netu okreslaja UP TO 8MB czyli moze byc 8 a moze byc i 3 lub 5Mb. To jest ich haczyk!my mamy dom socjalny,ale zadnych dokumentow ze jestesmy rezydentami nie musielismy dostarczac.Moi rodzice tez dostali socjlny dom i tez nic nie musieli doreczac.Hej
Teraz ja mam pytanie ..czy żeby starac sie o mieszkanie socjalne trzeba byc rezydentem ,trzeba tu rok mieszkac ? Odwiedziłam strone na której słowa o tym nie ma ,ale znajomi Polacy tak twierdza .Czy ktos mi odpowie ...z góry dzięki![]()

Nie masz za co przepraszac,po to te forum jest zeby sobie pogadac i pomagac:-)Ja mam flat ,bo w tej dzielnicy co ja domek bysmy musieli jeszcze czekac jakies dwa lata,ale mozemy sie starac o zamiane na domek,wiec niedlugo moze bede w domku mieszkala:-)Mamy dwie sypialnie i salon,mieszkanie jest dwu poziomowe.Ale jak bym miala chlopca i dziewczynke to bysmy dostali 3 sypialnieDoris78- z socjalu macie domek czy flat i ile pomieszczeń? przepraszam za takie szczegółowe pytania ale jak byś mi odpowiedziała to bym była bardzo wdzięczna. Pozdrawiam:-)
Ja jestem bardzo zadowolona,sami dziadkowie mieszkaja kolo nas ,wiec jest cicho i mamy oststnie mieszkanie wiec malo kto przechodzi obok nas

U nas w Bradford to kazdy moze dostac i to ty jeszcze wybierasz sobie dzielnicy.Z dokumentow musielismy tylko dac Home Office i papirek z pracy,ze chociaz jedna ososba pracuje i to wszystkoWlasnie was doczytalam i tak sie siedze i zastanawiam........a w jaki sposob mozna dostac mieszkanie socjalne i kto wogole moze je otrzymac?
:-)Hehe jakos trzebaBuziaczku-nie gadaj ja tez w polowie nie nadazam,ale musimy sie wkrecac bo potem to juz wogule masakra
Dobrze ze u was wszystko sie fajnie uklada.wesele ale fajnie!My mamy we wrzesniu-szwagier sie zeni- huraaaa!!! wybawimy sie mam nadzieje
Wam tez tego zycze!

Ja czekalam na wyjazd do Pl dwa lataBuziaczku ale Wam dobrze na weselisko jedziecie i to sami.pewnie dobrze bedziecie sie bawic.tylko z drugiej strony to ja bym pewnie caly czas myslala o tych moich łobuzach.a potem jeszcze raz na urlop.a ja jeszcze musze poczekac 3 miesiace.

ciesze sie z nia kazda chwila :-)
ale to tylko 4 dni
tym sie pocieszam