alex3meyer
Matka gagatka
Czesc:-), wpadam na chwile powiedziec, ze Pinka- prezentowaliscie sie przeuroczo!!! Sliczne fotki....

:-)

:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

... Byly rozmowy kilka razy na ten temat, ale jemu sie marzy slub taki jak mial jego brat, gdzies za granica itd... stwierdzil tez, ze moze pierwsze dom bysmy kupili... Ale ja do niego, ze jak mu przyjdzie sie oswiadczac za 10 lat to uslyszy nie, bo ja nie chce brac slubu jak bede miala 40tke na karku... 

To ma byc w koncu dzien, moj dzien, ktorego nie zapomne do konca zycia... A na kupno domu to jeszcze pare lat nas stac nie bedzie, tym bardziej, ze wiadomo co sie teraz dzieje z kredytami...

ja tez kawunie pije;-)))

spontany sa dobre!!!!!!!!!!!!!

jeszcze niedawno ja sama jak na szpilkach siedzialam a teraz juz zona jestem......................

;-)

nie bardzo mam kiedy usiasc do kompa a jak juz usiade to na chwilke. Dzisiaj troszke luzniejszy dzien wiec mam czas
u nas w porzadku, M nadal pracuje w Music box, ja siedze wiekszosc czasu w domciu, na spacerki chodzimy czasem na miasto czasem po parku