weri
Fanka BB :)
hej dziewczyny jutro ide do pracy po raz ostatni i zaczynam macierzynki;-) mialam dzisiaj pozegnanie w pracy cala fabryka sie zebrala myslalam ze umre jak musialam przed nimi wszystkimi przemawiac
dostalam sliczna kartke i gift card na 70 funtow do mothercare
milo z ich strony jutro ide tylko na 4 godziny kupilam tort, ciasto i inne slodkosci dla kolegow ze zmiany :-)
nie wiem tylko co zrobie z taka iloscia wolnego czasu!!!pracuje odkad skonczylam liceum taka ze mnie pracowita mroweczka przynajmniej bede miala czas poczytac jak zajmowac sie dzidziusiem bo niewiele mi zostalo a ja zielona jestem
pozdrowionka!!!!
dostalam sliczna kartke i gift card na 70 funtow do mothercare
milo z ich strony jutro ide tylko na 4 godziny kupilam tort, ciasto i inne slodkosci dla kolegow ze zmiany :-)nie wiem tylko co zrobie z taka iloscia wolnego czasu!!!pracuje odkad skonczylam liceum taka ze mnie pracowita mroweczka przynajmniej bede miala czas poczytac jak zajmowac sie dzidziusiem bo niewiele mi zostalo a ja zielona jestem
pozdrowionka!!!!
teraz wyszlo slonce ale wichura
bylam dzis zaniesc aplikacje do play group
Kazdy ich wychwala... zalozyciel zespolu zna mnie od urodzenia 
.Skąd wiedziałyście że to już?Albo że wody to wody a nie siusiu? Podobno dużo pierworódek myśli ze się posiusiało. Czekam.
ja chetnie tez z moja mala w domu posiedze raczej tam juz nie wroce pozatym moj narzeczony zarabia wiecej to niech on sie dalej meczy ja juz sie narobilam 
co do szkoly rodzenia nie chodzilam bo wlasciwie nie maialam czasu