Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam pytanie do was dziewczyny. Malutki moj ma juz niedlugo 6 mies. podaje mu mleko Cow and Gate no. 1 bo no 2 jest dla extra glodnych(a on to nie jest) czy po tych 6 mies. mam zaczac podawac mleko o no. 3 (z witamina D i zelazem) ktore jest po 6 - stym miesiacu???????
zapytaj HV ,zadzwon moze albo idz do przechodni.Ja w sumie bym juz zmienila na 2ke.Extra glodny to nie znaczy ze bedzie jadal mniej mleka.jA BYM TAK ZROBILA A ok 11mies zmienila na 3ke
albo poczekaj jeszcze i zmienisz gdzies za 2 mies i zmien odrazu na trojke
Jedynka jest chyba tez do roku wiec moze nie ma co narazie skoro mu pasuje
zrob cos szybko.wez paiery wszystkie,rachunki,listy od nich.A sukiennka sliczna,rzeczywiscie nie wiem dlaczego wogole ci ja zalozyli skoro taki ten gorset ciasny byl
A tej drugiej nie da sie obejzec,jakis blad sie wyswietla.nie wiem czy tylko u mnie?
Plecy uciskaja, bo wszystko idzie na przod...
A one cie jeszcze docisnely, ze tak sie okresle... Czekamy na wiecej... ;-)
po z atym jakos nie ten fason jakos mi nie odpowiada ,ale przesylam ...i znow za mala jak widac w biuscie sciska mi wszytsko leeee
to sie uparlam.

No i polowa polskich ksiezy bylaby zgorszona... ;-) Ale ladnie sie mieni, to fakt... Rzeczywiscie ta pierwsza ktora przymierzalas najladniejsza... szkoda, ze taka droga