reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

maggusia- sukienka sliczna:tak::tak::tak::tak: ale sie nasmialam z tych plecow tak masz scisniete ze wygladaja jak posladki ahahhahaah:-D:-D:-D:-D a oj sie pytal jaki masz rozmiar biustu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: chyba wpadl mu w oko hihihi

dawaj reszte kiecek

Ostatnia edycja:
reklama
Pinka haha no rzeczywiscie tak wygladaja po za tym nie wim czy slyszalyscie na filmie jak mowilam Mamie ,ze normalnie jestem tak scisnieta ,ze szok:-p
a kto sie pytal o moj rozmiar biustu?:laugh2:
no troche go mam haha:laugh2::laugh2:

Joklis zaraz wysle cos jeszcze,ale jakos nie przemawiaja do mnie inne:-p

Po za tym jak widzicie dziewczyny ja musze kupic suknie w salonie uszyta specjalnie na mnie,bo wlasnie mam biust i nie moge sobie od tak np kupowac z internetu tak samo jest z ubraniami haha:-p

Przesylam wam w krotkiej sukience,podoba mi sie u niej gora ,ale dol jest za szeroki poszerza mi biodra i znow w plechach nie jest odpowiednia ciagnie mnie sciska,i nie jest dopasowana no ale wiadomo to tylko przymiarka:cool2:
do tej sukni panie mowily ,ze tez moglby wstawic mi zamek i doczepic dol zeby byla dluga pozniej krotka i do niej ubralabym raczej szpileczki srebrne.
prosze sie nie smiac:-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=eUD7osq0o-0"]YouTube - Suknia slubna krotka-przymiarka.[/ame]

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do was dziewczyny. Malutki moj ma juz niedlugo 6 mies. podaje mu mleko Cow and Gate no. 1 bo no 2 jest dla extra glodnych(a on to nie jest) czy po tych 6 mies. mam zaczac podawac mleko o no. 3 (z witamina D i zelazem) ktore jest po 6 - stym miesiacu???????

Ja po 2 tyg [przeszlam na 2ke a jak Kondzio mial 10 mies przeszlam na 3ke bo one sa juz na bazie krowiego mleka:tak:zapytaj HV ,zadzwon moze albo idz do przechodni.Ja w sumie bym juz zmienila na 2ke.Extra glodny to nie znaczy ze bedzie jadal mniej mleka.jA BYM TAK ZROBILA A ok 11mies zmienila na 3ke:tak:albo poczekaj jeszcze i zmienisz gdzies za 2 mies i zmien odrazu na trojke:tak:Jedynka jest chyba tez do roku wiec moze nie ma co narazie skoro mu pasuje:tak:

Magussia Co do BG to idz szybko do CA oni powinni miec tlumaczy .U nas jest np dwoje polakow w Citizenie:tak:zrob cos szybko.wez paiery wszystkie,rachunki,listy od nich.A sukiennka sliczna,rzeczywiscie nie wiem dlaczego wogole ci ja zalozyli skoro taki ten gorset ciasny byl:sorry:A tej drugiej nie da sie obejzec,jakis blad sie wyswietla.nie wiem czy tylko u mnie?

maggusia- moj máz pytal sie o rozmiar twojego biustu hahaahah
druga sukienka mniej mi sie podoba bo taka kusa jest ze tak powiem a ja jednak wole miec takie bardziej zakryte jak do slubu..................

Pinka zaraz wysle jeszcze dwie ostatnie ,ale moim zadniem pierwsza jest najlepsza gdyby nie ten gorset:-phehe.
Aaaaaa twoj maz sie pytal haha :zawstydzona/y:kurde duzo osob mi zadaje to pytanie no:cool2::cool2:

Dzieki dziewczyny za podpowiedz z tym mlekiem. Moze zrobie tak ze poczekam te 2-3 mies i wtedy podam no.3 bo maly byl karmiony piersia do 4,5 mies wiec moze byc jeszcze za ciezke na jego brzuszek.

Maggusia- co do sukienki to chyba ladniej Ci w tej dlugiej. Ta dluga jest jak dla mnie bardziej slubna niz ta krotka , i teraz sie naraze:-)( chociaz obie nie w moim guscie).:-)

No mi sie tez ta pierwsza bardziej podoba... A z plecami masz problemy wlasnie z powodu biustu... Wiem, bo mam podobny problem :-D Plecy uciskaja, bo wszystko idzie na przod... :-D A one cie jeszcze docisnely, ze tak sie okresle... Czekamy na wiecej... ;-)

Ta suknia mi sie jakos wogole nie podoba jest za szeroka dolem zle sie jakos w niej czulam:sorry: po z atym jakos nie ten fason jakos mi nie odpowiada ,ale przesylam ...i znow za mala jak widac w biuscie sciska mi wszytsko leeee:eek:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Qx1YgJtBHLs"]YouTube - Przymiarka sukni -jak balowa.[/ame]

Natomiast ta suknia nawet mi sie podoba te motywy blyszczace i na dole jest taka jakby delikatna ,ale nadal nie przebija tej ecru (nr1) moim zdaniem hehe:laugh2:to sie uparlam.
Nie no naprawde uwazam ,ze w ecru jest mi nejlepiej i jakbym sie jeszcze opalila to slicznie by to wygladalo:-)
no ale wysylam tez i w tej:-):-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=JACdLJGrj28"]YouTube - Suknia slubna-blyszczaca-przymiarka.[/ame]

reklama
Maggusia mi to sie bardziej ta pierwsza podoba... Moze dol jest troche za szeroki... W tej drugiej to brzuch widac, ja po ciazy nie mam co pokazywac :-D:-D:-D No i polowa polskich ksiezy bylaby zgorszona... ;-) Ale ladnie sie mieni, to fakt... Rzeczywiscie ta pierwsza ktora przymierzalas najladniejsza... szkoda, ze taka droga

Do góry