reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Joklis u mnie nie jest brzuch po ciazy jeszcze taki najgorszy,najgorsze sa rozstepy na ktorych mam uraz haha ,ale pracuej ostatnio nad brzuszkiem zeby boczki zbic i walek troche jutro zaczynam aerobik:-pwogole to jestem na diecie i dobrze mi idzie hehe do 50kg musze zbic:-)a teraz waze 54.

reklama
maggusia- no mnie sie jeszcze ta ostatnia podoba:tak::tak::tak: cudnie sie mieni ja chce jeszcze raz sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuub!!!!!!!!!!!!!!!! zamienisz sie ze mná??????

Pinka haha nie ma tak dobrze nie zamieniam sie:-p bo ja juuz tez nie moge sie doczekac haha,a tak wogole to chyba na 50-lecie mozna jeszcze raz to przezyc ,albo i wczesniej?

Dopiero wrocilam od klientki glodna i ledwo zywa,ale juz nic nie zjem .
Dziewczyny no ja tez jestem za pierwsza to moja suknia MARZENIE i wiecie obawiam sie ,ze ladniejszej ,albo cos podobnego ztakimi kamieniami nie znajde:-(
jak myslicie?

reklama
maggusia mi tez sie pierwsza bardziej podoba wogole wygladasz extra;-) jak ksiezniczka:tak: jak na ciebie patrze to ja tez bym chciala latac za suknia slubna ale bede kupowac przed samym slubem jeszcze czeka mnie porod i intensywne zrzucanie wagi bede miala pol roku zeby sie doprowadzic do ladu:-p pewnie kupie suknie na tydzien przed weselem:laugh2:

a ja wczoraj bylam u poloznej i mala zaczela mi wlazic w drogi rodne glowka juz siedzi tam na 3/5 ;-) podobno tez jest dosyc duza jak na 37 tydzien mam nadzieje ze niedlugo urodze bo jak mam rodzic 2 tygodne po terminie to chyba bedzie klocek z 5 kilo he he:-)

Do góry