reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

:-) dzien dobry w piateczek :-)
Tak sobie czytam i ogladam o Waszych slubach :-) i az mnie chyba wezmie na wspominki i sobie obejrze swoje :-) to juz 4 lata temu :-)
Pinka lasencja z Ciebie niezla :-) meza masz szczesciarza :-) pewnie dumny jest, ze ma taka fajna zonke :-)
Maggusia co do Twojej sukni to ja Ci powiem jedno. Musisz sie w niej czuc dobrze i wygodnie i pieknie. Wiec wybierz taka w ktorej sie tak bedziesz czula i miej gdzies opinie czy konwenanse. To Twoj dzien, a nie jakiejs babci czy cioci, ktora uwaza, ze do slubu powinno sie isc najlepiej w golfie i dluuuugiej spodnicy, zeby nic nie bylo widac.
Powiem, Wam, ze okres przygotowan do slubu tez milo wspominam. Czlowiek taki jest podekscytowany wybieraniem wszystkiego :-) piekny czas :-)
:happy: milego weekendu drogie Panie :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Izku-
kochana to pochwal sie naMędrek Pękał jak ty wygladalas w dniu slubu:tak::tak::tak::tak::tak::tak:my chetnie zobaczymy................

maggusia -masz jeszcze duzo czasu wiec na spokojnie sobie sukienke znajdziesz:tak::tak::tak:

Laski mam juz konto na nk jesli ktoras chce to podawac dane na pw:-D:-D:-D

Hej ja tylko na chwile, bo biegne na solarium, a potem na zakupy jedziemy...
Maggusia tak tam te butki widzialam, ale tak jak pisze w obcasach teraz czesto nie chodze i chyba nie zaplacilabym ceny takiej za buty w ktorych wyjde tylko kilka razy... Ale jesli ty duzo biegasz na obcasach to sa bardzo ladne i wtedy cena nie zraza, bo tyle samo zaplacisz za porzadne buty...
Pinka fotki wow, rzeczywiscie bylas w nastroju :-D Jaka diablica :-D Wysylam dane na priv... Oki laski ja spadam na razie, zajrze pozniej

hej:)
pinka filmiki piekne, na blogoslawienstwie zakrecila mi sie lezka, przypomnialam sobie jak to bylo i....ja chce jeszcze raz!!:-):-)a malutka slicznie wyszla:tak::-)autko fajne mieliscie do slubu, wesele widac ze bardzo udane:happy: teraz tylko powspominac mozna.....:sorry:

nie mam jakos weny, chyba sie poloze bo pogoda zle na mnie wplywa....:zawstydzona/y:

ja dzis @ dostallam i umieram:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko mnie boli alalalallaa...........

wstawie wam jeszcze filmik na ktorym cioci ulozyla dla nas bardzo piekny wiersz

[video=youtube;ystNe3VR8k8]http://www.youtube.com/watch?v=ystNe3VR8k8[/video]

ja w tyle jestem,nie mam czasu zagladac:zawstydzona/y:ale WITAM wszystkie mamy,z ktorymi nie mialam okazji popisac;-):-)
Pinka - piekne weselisko i Wy tacy szczesliwi!tez zaczelam sobie wspominac jak na weselu jakas taka euforia mnie opanowala i moglabym wtedy umrzec taka juz spelniona i szczesliwa bylam:-):-p
Maggusia - w Dorothy Perkins nie ma ciuchow dla starszych Pan(ja tak sadze raczej o m&s:cool2:) i bede bronic tego zdania w zaparte bo to moj UKOCHANY sklep!wlasnie dzis zamowilam biker boots z tamtad:tak:jutro maja przyjsc w expres delivery:-)maja zaje.....ta bizuterie i dodatki, ceny nie sa kosmiczne,a ma kozaki jedne ze skorki z tamtad i sa SUUUUUUUPERRRRRRRRRRR!wiekszosc ubran mam z tamtad i nie nazekam,bo materialy sa bardzo dobrej jakosci i nawet niektore koszulki zwykle nosilam w wysokiej ciazy i teraz znowu je ubieram bo po praniu nie sa wogole rozciagniete:-)prawda,,ze cena butow moze nie jest najmniejsza,ale naprawde warto.poza tym ja kupuje buty raczej na kilka sezonow,wiec wole zaplacic za cos lepszego jednak:tak:te Twoje butki EXTRA ale ja i obcasy = smierc:-Dpoza tym za moja Niki to musze latac jak przeciag wiec jedynie wygodne plaskie wchodza w gre:tak:

a u Nas jakos leci, Julka ma skaze bialkowa i zle reaguje na wiekszosc warzyw wiec mam restrykcyjna diele dliminacyjna i ledwo zyje:-ppozytek tylko taki,ze waga leci w dol:tak:choc i w tym minus,bo za szybko i boje sie o zbyt rozciagnieta skore,ktorej pozniej sie nie pozbede.:confused2:
Niki chodzi do przedszkola i generalnie jest szatanem:-Dale jak tylko cos zbroi to od razu patrzy tymi wieeeelkimi oczyskami i mowi'srry mama,sorry tata' i normalnie czlowiek wymieka,hehhee:sorry::-D

Witam z rana :-)
Juz po kawce i sniadanku. Pogoda w Edi jest dzis dosc ponura i nic sie nie chce. Co do tematu slubow to racja, fajnie sie patrzy na to jak Maggusia wybiera suknie, czlowiek az sobie przypomina kiedy to bylo i by chcial jeszcze raz powtorzyc to wszystko.......ach marzenia
Pinka - sliczne fotki no a przede wszystkim JAKA MODELKA na tych zdjeciach:tak:!!!!

Witam z rana :-)
Juz po kawce i sniadanku. Pogoda w Edi jest dzis dosc ponura i nic sie nie chce. Co do tematu slubow to racja, fajnie sie patrzy na to jak Maggusia wybiera suknie, czlowiek az sobie przypomina kiedy to bylo i by chcial jeszcze raz powtorzyc to wszystko.......ach marzenia
Pinka - sliczne fotki no a przede wszystkim JAKA MODELKA na tych zdjeciach:tak:!!!!

dzieki kochana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu-oj to wspolczujemy tej alergii oby corcia szybko sie jej pozbyla powiedz mi kochana a jak tam u was po zabiegu wszystko ok???

a teraz z innej beczki...........

laski powiedzcie mi bo mam taki dylemat a mianowicie mam podstawy twierdzic ze ktos oczarowal moje dziecko troszke o tym czytalam i polecaja na odczarowanie czarcie zebro, spotkalyscie sie juz kiedys z takim przypadkiem...................

reklama
O Ja PINKA ja nigdy o czyms takim nie slyszalam ale poszukam w necie bo mnie bardzo zainteresowalas zaczarowaniem dzieci... a czemu tak myslisz?? kurcze nigdy w to nie wierzylam jak np cyganka "rzucala na mnie czary" jak nie chcialam wrozby.... czy Tobie o jakis inny sposob zaczarowania chodzi??szczerze powiedziawszy to do tej pory diana nie ma czerwonej kokardki przypietej...

Do góry