kwiateczek
majowa mama `08
Lucy a moze szwy cie bola?!to powoduje ze masz bole podczas sikania.polozna do ciebie jeszcze chodzi???spytaj zeby cie ktos obejzal bo masz mocne bole
moze cos wymysla
a jak nie to do szpitala idzi i spytaj o gina lub kogos kto by cie obejrzal,masz bole i nie wiesz co jest,antybiotyk juz bralas i nie pomoglk.aaa i jak bedzies zszla z mala zamow podwojna wizyte bo moze cie nie przyjac
zalezy od lekarza ale oni nie przykmuja dwoch naraz.kup w aptece czy bootsie butelke na mocz i zrob siki przed wizyta.zaniesc,zuc na blat a wtedy moze ci zrobia bo ja bedziesz prosic to beda odwlekac
tak jak u mojego Kondzia
nie moge sie doprosic
moze masz cos w moczu
co do zakupow w Polsce to tu w sumie wszystko jest,w Polskim sklepie tez
spytaj wlasnie bo u mnie w sklepie maja plantex
my zawsze ogolnie leki sobie przywozimy
i nic wiecej
kaszki Kondziowi i tyle.masc majerankowa to na katar,smarujesz dziecku po noskiem
czopki na goraczke
zawsze sie przydadza.paczuszka wystarczy bo jest ich 10szt
poza tym syropy dla Was i dzieci
te tu sa ohyda.my kupujemy flegamine.zawsze ze 4-6 szt
tyle chyba.jak mi sie cos przypomni to napisze
aaa wstaw nowy suwaczek bo dalej masz ciazowy
moze cos wymysla
a jak nie to do szpitala idzi i spytaj o gina lub kogos kto by cie obejrzal,masz bole i nie wiesz co jest,antybiotyk juz bralas i nie pomoglk.aaa i jak bedzies zszla z mala zamow podwojna wizyte bo moze cie nie przyjac
zalezy od lekarza ale oni nie przykmuja dwoch naraz.kup w aptece czy bootsie butelke na mocz i zrob siki przed wizyta.zaniesc,zuc na blat a wtedy moze ci zrobia bo ja bedziesz prosic to beda odwlekac
tak jak u mojego Kondzia
nie moge sie doprosic
moze masz cos w moczu
co do zakupow w Polsce to tu w sumie wszystko jest,w Polskim sklepie tez
spytaj wlasnie bo u mnie w sklepie maja plantex
my zawsze ogolnie leki sobie przywozimy
i nic wiecej
kaszki Kondziowi i tyle.masc majerankowa to na katar,smarujesz dziecku po noskiem
czopki na goraczke
zawsze sie przydadza.paczuszka wystarczy bo jest ich 10szt
poza tym syropy dla Was i dzieci
te tu sa ohyda.my kupujemy flegamine.zawsze ze 4-6 szt
tyle chyba.jak mi sie cos przypomni to napisze
aaa wstaw nowy suwaczek bo dalej masz ciazowy
)... Ja tez mialam problemy po ciazy, bo krwawilam 10 tyg, co nie bylo normalne i tez podejrzewali infekcje, ale wszystko bylo ok... A nacinali cie? Bo jak mialas szwy, to mi polozna powiedziala, ze mozesz czuc dyskomfort podczas seksu nawet do 6 m-cy... Na pewno na poczatku bedzie ci niewygodnie, ale z czasem powinno sie unormowac...
normalnie niewyrobka.

) a weś tu po angielsku wytłumacz:-(
było tego sporo to normalne?