mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Pinka- my kupilismy ten travel potty taki skladany co naklada sie na niego takie woreczki zeby bylo na wyjscie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Swieta i Sylwestra spedzilismy w domku... Swieta-bo byly pierwsze malej, a poza tym w Wigilie dostalam telefon czy nie przyszlabym do pracy w Boze Narodzenie... Oj, strasznie nie chcialam, ale poszlam, jako, ze byla stawka x3 no i tylko na kilka godzin... No i pracowalam do sylwka codziennie... A w Sylwestra w domu, bo nie chcialam nigdzie dziecka ciagnac... Moze sobie odbijemy w przyszlym roku...
A nie jest fajnie,bo ile mozna siedziec....Moge wam powiedziec,ze Mała-tak mysle,ze to bedzie ona
dzisiaj wywija mi takie fikolki,ze olaboga
normalnie chyba sobie tam trampoline jakas wmontowala.Pozdrawiam wszystkie forumkowiczki
gdy miala troszke wiecej niz poltora roku pierwszy raz zdjelam jej pieluszke, postawilam nocnik, ale sikala gdzie popadnie a nocnik byl be. Po 3 dniach zakladalam spowrotem pieluche (bo ilez moze sikac po katach) , chowalam nocnik, odczekiwalam 2-3 miesiace i znowu wyjmowalam nocnik, zdejmowalam pieluche i dawalam jej 3 dni na "zalapanie" , jak nie zalapywala, zakladalam znowu piluche, chowalam nocnik. Tym razem zalapala drugiego dnia. Ponad tydzien a kazde siku i kazda kupa laduje w nocniku, nawet nie zamoczy majtek przez caly dzien. Ja jestem w szoku, ze tak poszlo, ale poprostu dorosla do tego. 

jak ide sie wysikać nie wiem jaki to ma związek ale tak jest...
owoce cytrusowe,takie co moga uczulac
z Polski niech przywiaza ci plantex,to jest herbatka w saszetkach,dobra.mozna ja podawac dziecku juz po skonczeniu miesiaca
a tym siusianiem to spytaj HV i moze idz do szpitala,tam czasem bardziej pomoga niz GP
Buziaki dla Sandry:-)
dobrze by bylo zebys znalazla sobie praca jakas na koniec,wtedy mialabys kaske,macierzynskie.nie musi byc to pelny etat tylko ze juz jestes po polowie wiec nie bardzo juz.trzeba miec chyba 17 tyg.po koleji polozna powie ci co i jak dostaniesz
a Twoj maz pracuje??mozecie dostac wiele rzeczy,tzn zasilkow ale to kwestia zarobkow partnera.mowicie po angilesku??lub macie kogos kto by wam pomogl??
ja mam zamiar tak zrobic bo jak narazie nie ma szans
dzis zjadl np kanapke z szynka
najpierw kaszke a potem kanapke.probuj dawac z wedlina,pasztetem.to kaszke to jako,to kanapke z serkiem.zobaczysz co polubi
u nas w wiekszosci to kaszka
ale z drugiej strony tak jakby mleko bo on nie pije samego mleka wiec narazie nic nie mowie.
niech je.lepij tak miec mleko niz wcale
za dwa tygodnie ide na spotkanie do GP b o 6 tygodni mija i tam jeszcze porusze tą sprawę .