reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej dziewczyny.Mam na imię Kasia.Jestem tu 'nowa' i szukam mam z UK a konkretnie z Plymouth.Mieszkam w UK juz pare lat ,mam 3 letniego,6 letniego i 10 letniego syna.Nudzi mu się tu troche bo nie pracuje a i za duzo dziewczyn do pogaduszek tez nie ma.Nie wiem czy mogę sie wkrecic miedzy WAS, bo widze ze juz dlugo klikacie ze sobą...;-) Jak by któraś z Was byla z okolicy napiszcie,prosze.

Ostatnia edycja:
witam !!!
kik zdrowka zycze,niezbyt mile wiadomosci po powrocie zPolski,ale dobrze,ze juz wiesz co ci dolega i mozesz rozpoczac leczenie:tak:
pandorka no ja niestety jestem z tej drugiej wyspy i chociaz chetnie bym sie z wami spotkala,to raczej jest to nierealne,przynajmniej na razie :-(
maja witaj !!;-)
a u nas dzisiaj sa parady,juz od rana slychac jak swietuja,w sumie to swieto jest bardziej protestanckie..obchodza je hczniej niz sylwestra,a w nocy palili palety.spac nie moglam,bo cala noc latal helikopter..zasnelam dopiero nad ranem a dzisiaj mam ciezkie powieki.

Witajcie!
Ja bym sie z checia spotkala z forumowymi mamami, tylko z moim malym ciezko jechac gdzies dalej, bo mi placze w samochodzie jak nie wiem...
U nas w koncu chlodniej i mzy caly czas...A Redan spac mi nie chce, bo potrafi tylko na brzuszku, a przez ta operacje nie moze...ech
Witaj nowa mamusiu!
Milego dzionka!

czesc laseczki

Ja lwasnie wrocilam z gp dostałam kwas foliowy i w czwartek spotkanie z połozna a jutro jeszcze musze mocz do szpitala zawiesc;-)) ciaza 6 tydzien ale to sie jeszcze pewnie zmieni............

dzis juz na widok swiezego kurczaka pusciłam pawika:tak:zaczyna sie hhaahah

ja tez na spotkanko mam za daleko.............
Witam nowa mame.............

pozdrawiam cieplutko

Pinka nie zazdroszcze tych mdlosci..:no:,szybko cie bierze,ja tak mialam z cora,cala ciaze siedzialam w kibelku,wszystko mnie cofalo,nawet surowe ziemniaki i chleb..masakra,z synem na szczescie nie mialam tak,mdlilo mnie,ale cala ciaze wymiotowalam tylko kilka razy,ale i z jednym i z drugim,nie moglam pic kawy i palic papierosow,od samego poczecia ,nawet jak jeszcze nie wiedzialam,ze jestem w ciazy,jak tylko poczulam kawe i papierosa,wszystko szlo mi do gory,o piciu kawy i papierosku,to moglam tylko pomarzyc,no ale to akurat dobrze:tak:
a w ogole jak sie czujesz?
izka dobrze,ze antybiotyk juz zaczol dzialac i czujesz sie lepiej;-)

Hej dziewczyny.... ale dzisiaj mialam aktywny dzionek :-D. Od samego rana sprzatanie i gotowanie a do tego za niedługo jade na wakacje do PL i zaczynamy pakowanko.Teraz troche spokoju,chlopaki zajmuja sie mlodszym bratem a ja moge poszperac w necie ;-). Któraś z Was pisala cos o TARCZYCY?? Tez mam ten problem i własnie musze w PL sie przebadac znowu,ale tu czuje sie duzoooo lepiej niz w PL.Nic nie biore zadnych lekow a chudnę ... :szok:.Jesli ktoras cos na ten temat pisala to niech napisze do mnie jak i co tu z tymi badaniami,czy zostaje sie w szpitalu czy nie trzeba,oki.Ja zmykam bo ide biegac... jak co dziennie:-). Narka dziewczynki....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Kwiateczek- jeszcze raz dzieki za spotkanko, bylo super i trezba bedzie to powtorzyc, caluski dla Konradka :-)
Kik - duzo zdrówka dla ciebie, napewno bedzie dobrze :tak:
Maja - witam serdecznie :-)
My dzisiaj wrocilismy juz do domku ale naszczescie jeszcze mamy 6 dni urlopu:tak: Ciezko bylo wyjezdzac ze Skegness, bardzo fajne miasteczko i wlasciele hotelu super,czlowiek sie czul jak w domu:-) Tylko szkoda ze pogoda sie zepsula dzisiaj :wściekła/y:

Do góry