reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia wielkie gratulacje,buziaki dla synusia:-)
Pinka okradli ci sklep????troche tylko doczytalam bo nie mam kiedy.Mam kuzynki corke u siebie a jej ojciec pojechal w niedziele do domu.Ona dzis zaczela prace wiec mam w koncu chwile dla siebie:sorry:stosy listow do przejzenia NO I MAM PLYTE Z WESELA OD KILKU DNI I nie moge obejzec:sorry:na 5 do pracy i pewnie dzis znow leci.

Witam nowe mamy:tak:

wrzucilam fotki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
MALA-GORZATKA serdeczne gratulacje:)Igasia nie martw sie ty tez sie doczekasz,szybciej niz myslisz:p:)Zycze lekkiego porodu.Z moim G tez myslimy o powiekszeniu naszej trojcy w przyszlosci,chcemy siostrzyczke albo braciszka dla Matiego:)Ale jak pomysle o porodzie...Boje sie ,ze bedzie tak samo albo i jeszcze gorzej!Tylko to mnie troche blokuje.Uwazam ,ze watro sie 'pomeczyc' te pare godzin i cieszyc sie o wieleeee dluuuuzej...ale jak przyjdzie co do czego,te pare godzin bedzie jak wiecznosc.
pozatym,jestesmy na etapie przeprowadzki.W piatek dostajemy klucze,nasz domek teraz wyglada jak pobojowisko!Wszedzie pudla,tasmy i wogole duzo wszedzie wszystkiego!;p cholera jak ja tego nie lubie....No coz ,w pazdzierniku planuje wrocic do pracy na pol etatu.nie bede czekac w domu do polowy stycznia ( w pazdzierniku konczy mi sie platne macierzynskie).Stad ta przeprowadzka-zeby miec dwa kroki do pracy.
Ponadto maly marudzi mi od wczoraj masakrycznie-nic tylko na rekach!Lezaczek,kocyk zabawki odpadaja....Podobnie jak u Was.Nic nie moge zrobic a robota mi sie pietrzy;p Dziewczynki dajcie foteczki swoich kochanych malenstw!Powodzonka
pozdrowienia dla wszystkich mam!!!!

GOSIA moj synek maial identyczne gabaryty po urodzeniu jak Twoj Julianek:)4020 i 57:)

Ostatnia edycja:
U nas wyszło piekne słonce wiec spacer zaliczony;-) młody marudzi jak nie wiem a mnie kazda część ciała boli....

Gosia- jak tam pierwsza noc wam mineła???
Igasia- melduj sie!!!!
Kwiateczek-okradli kochana łobuzy jedne ale standardowo policja nie umie znaleść sprawcy....
Irka- ty to medal powinnaś dostać 5 porodów :szok::szok: szok
asiunia- to będziesz miała co robić ja sie przeprowadzałam miesiąc przed porodem i dziekuje....:-D
Heronek- no jestes bo już myślałam ze cię jakieś licho porwało;-)

chwila wolnego...

Nastka dala sie wyciagnac na spacer z tata bo tak nie odstepuje braciszka na krok.
Zanim wyszla dala mi instrukcje co mam zrobic gdy uleje mu sie mleczko, gdzie leza pieluchy w razie czego gdyby zrobil kupe i jak mam zrobic mu melko gdy bedzie glodny :szok:

Pierwsza noc... jak to pierwsza noc...nie moglam zmruzyc oka bo ciagle zerkalam na Juliana,:szok: ciagle sie wiercil... i oczywiscie od 2-4am byla przerwa w spaniu...ogolnie zasnelam o 7 rano, maz wstal do dzieciakow o 10 am przyszla polozna , maz sie nia zajal hehehehe bo ja spalam hehehehe.

Wstawiam 2 fotki - na wiecej nie mam czasu fjuuu.Taki balagan jest w chacie, ale daje luzu na kilka dni, bo zipie jak styrany pies i podbrzusze mnie pobolewa... gorzej sie czuje niz po porodzie z Nastka. Wogole wszytskie miesnie mnie bola po porodzie..doslownie wszystkie, mam ZAKWASY !

Załączniki

• j.jpg
    j.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 46
  • j (1).jpg
    j (1).jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 52
malgosia!:-)Sliczny syneczek i coreczka zreszta tez!Wyglada jakby mial juz z miesiac:)Gratulacje.Niech sie Julianek zdrowo chowa:)
irka powinna dostac nie jeden medal ale az piec!A co...Ja czasem z jednym moim gagatkiem mam dosc a co dopiero piateczka:)

Ostatnia edycja:
Gosia -no nieźle Nastka cie szkoli ha ha:-D:-D:-D synus cudny....

padam na pysk dzis:tak::tak: a jeszcze od 2 dni coś pod serduchem mnie kłuje:wściekła/y::wściekła/y:ze oddychać chwilami nie mogę:baffled:

Gosia synus cudny.

anusiak66
nie jest zle corki sa w wieku 13 l, 9l ,5l i prawie 10 miesiecy. Jedna moja creczka zmarla w wieku 4miesiecy wiec mam 4 dzieciaczkow w domku.

Pinka25 jak tam dzis u Ciebie? U mnie masakra widac ze ida jej jeszcze gorne jedynki, nie chce jesc, marudzi, ciagle na recach.

U nas dzis piekna pogoda byla typowe lato, mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie to sie dzieci znowu w parku wyszaleja.:-D

Ostatnia edycja:
Irka bardzo mi przykro z powodu twojej zmarlej coreczki.Jaak przeczytalam Twoj post odruchowo wzielam mojego synka na rece i mocno przytulilam:* no tak 5 babek w domu-tyle szczescia naraz!Maz to chyba zbzikowac chce z wami babami;p (zarcik) U nas tez nie ciekawie przez te zabki,jescze nic nie widac ale za to slychac!placze i marudzi ciagle....szkoda mi go tymbardziej ze nie mam dla niego duzo czasu ,z powodu tej przeprowadzki.Glowa mnie boli,nic mi sie nie chce....;p Ide kapac malego,nakarmie go moze zasnie ladnie.Ja tez musze sie polozyc wczesniej,jestem przemeczona.Jak brzydka mamy pogode,nic mi sie nie chce,jakos tak szaro buro,spac sie chce...a jak ladna z koleji tez nic sie nie chce;p glowa boli;p najchetniej poszlabym z malym na kocyk gdzies a nie ....pakowala *******y nasze!ooo!dobranoc

czesc Babeczki!!!
ja tak na chwilke,bo lapia mnie skurcze co 10 min,i sa jakies takie mocniejsze...
do tego odchodzi mi sluz z czerwonymi niteczkami...
zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie...
dziekuje Wam bardzo za mile slowa!!!!:tak::tak:
Pinkamasaz byl bardzo nieprzyjemny,az mi sie slabo i goraco zrobilo,ale dalam rade:-)
Wydaje mi sie,ze tym razem inna polozna zrobila to solidnie,bo wyjela mi czop.a z
Emilka nic takiego nie bylo.
Gosiasynus sliczniutki,i super imie wybraliscie!!:tak::tak::tak:

reklama
Pinka jestem, jestem, tylko czasu na kompa brakuje ;), korzystam w sumie czesto z neta (FB) na komorce, ale cos ciezko mi sie BB tam wlacza, ze w ogole niestety nie wchodze wtedy :( a te bole to nie przypadkiem nerwobole? ja czasami mam takie, jak jakis stres mnie najdzie, troche relaksu, goraca kapiel i z reguly mija...

irka alez masz pelna chate :))), a straty coreczki bardzo wspolczuje :((((

u nas tez te zeby wychodza....w tym tygodniu wyszly nam wszystkie 3 :szok:, ale wychodzily chyba z kilka tygodnii, normalnie przebic sie nie mogly, juz od dawna tez widze te 4, ale tez jakos niemrawo im idzie :(

Gosia Julianek jest przesliczny :))))

Do góry