Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.P60 wysylalam tak pisalo w formularzu.w sumie to tylko potweirdzenie ze tu pracujesz.wysylajac Pay sleepy to by byla masakra z 5 lat troche by bylo
p 60 musza uznac.no teraz taniej kosztuje.rok temu placilam 49f i 11 za te sprawdzenie itd.nie chciala wziac mi baba na poczcie bez tego.MoJEJ KOLEZACE NIE DAWNO TEZ NIE CHCEIELI PRZYJAC bo bardzo chciala jej metryke tez
czego wcale nie trzeba.

Klaa21 powinnas dostać już list z council ze został zaakceptowany w wybranej szkole jest dla niego miejsce w takim liście masz do jakiej klasy dziecko zostało zapisane. A zależy to tez od miesiąca w jakim sie urodził.
fasolki :-).Tylko ja nie wiem czy to juz primary school? Chyba takWitam! Przepraszam się wcinam się w rozmowę, też za miesiąc będę mamą z ukSyn w sierpniu kończy 5 lat.
Chciałam się zapytać do której on dokładnie klasy pójdzie do 1 czy jeszcze do takiej co odpowiada polskiej zerówce.? Niestety nie zam się zabardzo na tamtym systemie.
Pozdrawiam!