mala-gorzatka28
Fanka BB :)
oto moja panienka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ALE WARTO I TAK MIEC TAKIE COS W DOMU.JESZCZE RAZ DZIEKUJE!!!!!!!!!!
Dzielnie zniols szczepionke brawo
Jak Mayeczka,pewnie pannica,zaczyna juz cos mowic???
Zycze duzo zdrowka dla malej 
i co robic laski rade jakas,moze mamy krote maja juz starsze dzieci mialy podobny przypadek.
:-
ona tak sie tuli caluski rozdaje i slodko spi. Moja mama mi opowiadala z ja tez tak przychodzilam w nocy (po czym samo mi przeszlo) i co ciekawe ja to doskonale pamietam. Pamietam ten lęk jak lezalam samotnie w pokoju i dlatego wiem co Krysia czuje. I skoro mnie rodzice nie oduczali na sile to tym bardziej nie potrafilabym sama jej zafundowac takiej szkoly zycia. Wiem ze dziecka mozna nauczyc wielu rzeczy na zasadzie wyplakania, ale ja bym chciala zeby moja miala do mnie zawsze zaufanie, ze jej nigdy nie zostawie w potrzebie. Ufam ze wyrosnie na pewna siebie kobiete i zawsze bedzie mogla na mnie liczyc. Nie uwazam oczywiscie ze moje podejscie jest najlepsze, bo na pewno sa dzieci ktore przesypiaja nocki od 3 miesiaca zycia i nic nie trzeba wokol nich skakac, ale widac takie maja charaktery ze im to nie przeszkadza lub mama ich jakos tego nauczyla. W sumie wiem o co ci chodzi, caly dzien jestes zabiegana aktywna marzysz o chwili relaksu a Natalka domaga sie ciebie bez ustanku, tez czasami miewam chwile frustracji i wysylam meza do usypiania (co sie nigdy nie udaje bo on sie do niej smieje i robi sie mala balanga lozeczkowa
) ale potem mi przechodzi. Takze moja rada. Wymeczyc dziecko maxymalnie, nie pozwalac na spanie w dzien za dlugie i wczesna pobodka to samo zamarzy o cieplej poscieli.
Jesli ci nie pomoge to przynajmniej wiesz ze mamy podobnie :-) i moze cie to pocieszy.