Kallusia to fakt,ze maluszki lubia rutyne,kiedy ja zmienisz one niewiedza jak reagowac.Ostatnio bedac w Kraju,po powrocie mala byla ok juz po trzech dniach,a tym razem to juz tydzien i wciaz warjacje.Zagladam do buzi aby zoabzcyc czy cos sie nie wyklowa,ale NIC CISZA....
Juleczka slicznie w tej czapuni wyglada,zmienila sie na twarzy i chyba teraz do meza podobna cio?:-)
Olis fajnie,ze juz tacie sciagli gips.On mieszka z wami?Mowisz,ze maly daje popalic ,no taki urok maluszkow,zaczynaj sie ruszac i sa ciekawsze swiata,milo bedzie was zobaczyc na spotanku,ostatnio byla Oliwerek tak pyci,tylko spala,pewnie zmian jest duza;-) Olis chyba masz racjie ten styczen jest ponury i do d....no nic trzebn przezyc i czekac na pogoniejsze dni.Ty rowniez sie trzymaj
Bambolinki podoba mi sie twoj nik,zawsze jak go czytam to sie usmiecham,slotki jest,to chyba od dzieci cio?Masz racjie u nas w kraju ludzie sie gapia na wszytsko,tez tego nie znosze,ciesze sie,ze juz od dawna przyjezdzajac do Polszy nie zwracam na to uwagi,wogole nie patrze po ludzach tylko ide myslac sobie o czys,tak jak tu patrzysz,ale nie patrzysz rozumiesz co ma na mysli;-) Kiedy wyjezdzacie???
My wlasnie wrocilcimy ze spacerku,slonce sie pojawilo wiec trzeba korzystac.Stokrotka usnela w wozku,a George w lozeczku wojuje ,a ma spac.Przestawilo mi sie bo zawsze ma drzemke o 12.30,ale musze ja przesunac bo nigdy nic nie mozemy zrobic,wiekszosc klubow zaczyna sie ok.2.00 a on w najlepsze spi.Zobaczymy jak to bedzie.
Ide ogladac fotki,puki bomble spia,wywolalam mase aby wyslac do rodzinki,strasznie spodobaly sie fotki malej w stroju mikolaja i kazdy zamowil sobie kopie
buzka dla wszystkich
Juleczka slicznie w tej czapuni wyglada,zmienila sie na twarzy i chyba teraz do meza podobna cio?:-)
Olis fajnie,ze juz tacie sciagli gips.On mieszka z wami?Mowisz,ze maly daje popalic ,no taki urok maluszkow,zaczynaj sie ruszac i sa ciekawsze swiata,milo bedzie was zobaczyc na spotanku,ostatnio byla Oliwerek tak pyci,tylko spala,pewnie zmian jest duza;-) Olis chyba masz racjie ten styczen jest ponury i do d....no nic trzebn przezyc i czekac na pogoniejsze dni.Ty rowniez sie trzymaj
Bambolinki podoba mi sie twoj nik,zawsze jak go czytam to sie usmiecham,slotki jest,to chyba od dzieci cio?Masz racjie u nas w kraju ludzie sie gapia na wszytsko,tez tego nie znosze,ciesze sie,ze juz od dawna przyjezdzajac do Polszy nie zwracam na to uwagi,wogole nie patrze po ludzach tylko ide myslac sobie o czys,tak jak tu patrzysz,ale nie patrzysz rozumiesz co ma na mysli;-) Kiedy wyjezdzacie???
My wlasnie wrocilcimy ze spacerku,slonce sie pojawilo wiec trzeba korzystac.Stokrotka usnela w wozku,a George w lozeczku wojuje ,a ma spac.Przestawilo mi sie bo zawsze ma drzemke o 12.30,ale musze ja przesunac bo nigdy nic nie mozemy zrobic,wiekszosc klubow zaczyna sie ok.2.00 a on w najlepsze spi.Zobaczymy jak to bedzie.
Ide ogladac fotki,puki bomble spia,wywolalam mase aby wyslac do rodzinki,strasznie spodobaly sie fotki malej w stroju mikolaja i kazdy zamowil sobie kopie
buzka dla wszystkich
, te same foteliki są w Anglii 20-30% tańsze. Mało mnie szlak nie trafił i mimo, że jestem ekonomistką z wykształcenia nie rozumiem dlaczego w Polsce prawie wszystkie rzeczy dla dzieci są traktowane jako produkt luksusowy i mają dużo wyższą cenę. Paranoja
.
HURA!Brian zaczyna tak dreptac ze trzyma sie np kanapy i chodzi wokolo niej albo z krzesla do krzesla oczywiscie wszytsko jeszcze musi byc blisko siebie.
bo ja jak wczoraj poszlam do lekarza to zdziwilo go to ze dzieci tam tak nie badaja (przynajmniej nasz synek tego badania nie mial) i dlatego zaczelam sie nad tym zastanawiac
czy czegos nie przeoczylam no ale raczej nie;-)

czasem korzystałam z pomocy opiekunki, ale co drugi dzień i tylko przez pół roku. Wszystko zależy tylko od twojego zorganizowania. Ja wogóle nie marnowałam czasu na głupty typu oglądanie TV itp., a każdą wolną chwilę wykorzystywałam na relax. Zawsze idę na łatwiznę jak to tylko możliwe. Poza tym przy drugim dziecku jest o niebo łatwiej, począwszy od porodu po przez zwykłe czynności, które wiesz, że wykonujesz dobrze i masz już wprawę...