Michaga dzieki za przepisy
No to mnie przekonalas jutro gotujemy rybke, ale mam pytanko ta pietruszka to tutejsze parsnip, bo naszej typowej pietruchy nie znalazlam
Moja Lily jest na cysiu a od ok. 2ch mies daje jej sztuczne mleko, bo nie mam juz pokarmu jak wczesniej, zaczela sie budzic w nocy strasznie i wydaje mi sie ze to GLOD !!!
Sama nie wiem juz zeby,swedzenia, glod moze 3 w 1 ???
Parsnip to pietruszka, Ja dorzucam tez bardzo drobno pokrojona natke pietruszki albo koperek do ugniecionych ziemniaczkow. Zawsze to inny smak i zdrowo:-).
Polecam tez makaronik z BOOTS z serii Annabell cos tam, cos tam...takie malutenkie gwiazdeczki ktore sa bezglutenowe. Ja je daje Michasi z utartymi owocami (jablko, gruszka, kiwi, truskawka i banan). Baaardzo ten zestaw lubi.
Dobre sa tez malusienkie kanapeczki z maselkiem i avocado.
No i KAMA...Twoja podpowiedz w sprawie krupniku to strzal w dziesiatke...jedyna zupa jaka Michalina je ze smakiem!!!:-)

co kraj to obyczaj. Powiem Ci ze mam dwie pozycje ang kuchni dla maluszkow...i jeszcze tunczyka nie ma dla naszych perelek
 co kraj to obyczaj. Powiem Ci ze mam dwie pozycje ang kuchni dla maluszkow...i jeszcze tunczyka nie ma dla naszych perelek  Boje sie jak diabli, bo moja Michasia nie pije z butelki ani z dziubka tylko z otwartego kubeczka wiec nie wiem jak zalatwie sprawe z zatkanymi uszkami przy starcie i ladowaniu...cycusia bede musiala wyciagac...ale jak skoro bedziemy przypasane????????????
 Boje sie jak diabli, bo moja Michasia nie pije z butelki ani z dziubka tylko z otwartego kubeczka wiec nie wiem jak zalatwie sprawe z zatkanymi uszkami przy starcie i ladowaniu...cycusia bede musiala wyciagac...ale jak skoro bedziemy przypasane???????????? :-(
:-(