reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dziewczyny wczoraj juz sie nie wyrobilam zeby zajrzec tak wiec dolaczam sie do zyczen dla Nastusi i Natana ;*** najlepsze zyczonka z okazji tak waznych urodzinek!!

wczoraj ja tez zostalam ciocia, moja przyjaciolka urodzila bliznieta: Wiktorie 2.350 i Julcie 2.850:-) jestem mega szczesliwa i juz nie moge sie doczekac jak je zobacze na zywo(dostalam tylko mmsy bo ona rodzila w Szzczecinie)

PINKA normalnie rewelacyjnie zrobilas cala oprawe(juz ci pisalam na nk:tak:) super pomysl z tym namiotem!! no i tort bardzo bardzo mi sie podobal. widac ze imprezka udana,,

ok ja lece posprzatac bo tak nadrabiam od godziny, maly spi a tu jeden wielki syf:szok::szok::-D

reklama
Witam
pogoda znów nie ciekawa na spacerki, ale cóż i tak trzeba wyjść ...

Pinka foteczki super widać, że Gwiazdeczka super się bawiła
Katarzyna _s trzymam kciuki za Fasolkowanie, tylko nie stresuj się dziewczyno na pewno za nie długo powiesz nam że rodzinka się powiększy :-)
Mala-gorzadka Gratulujemy pierwszych kroczków, teraz tylko patrzeć jak będzie śmigać :-)
Martucha dopiero teraz Ci odpisuje :zawstydzona/y:, rzęski ma po mnie i tacie i po moim ojcu-czyli po dziadku, my w tójkę mamy długie i się lubimy czasem poprzekomarzać po kim te rzęski :-D.

hejo lasęcje

my juz po zakupach:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: kurcze brzuchol mnie tak boli @ sie zbliża :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale ja mam ja po porodzie nieregularnie:no::no::no::no::no:
mała zjadła rosołek i miesko teraz mi bagietke podżera :baffled:

za 11 dni do polski ale to zleciało heheh

Maruchaa- ale fajnie blizniaki superancko moze chrzestną bedziesz co ????????? jak masz to dawaj focie:tak::tak::tak:

ohhhhh ....uffffffffff.....

Na poczatku powiem ze wrocilismy szczesliwe w niedziele i jak wiecie "wyladowalismy" w nowym mieszkaniu :tak:
Gdy uchylily sie drzwi -zamarlam...juz od progu nie bylo gdzie nogi postawic. :szok: W pn za dnia przerazenie mnie ogarnelo...jak to bedzie, kiedy mam to wszytsko zrobic gdy Nastka szaleje z chodzeniem... Dzis jest juz troszke lepiej choc do konca to jeszcze dalekooooooo. Pocieszam sie mysla ze kolejne 2 tygodnie MOj robi tylko w weekendy wiec caly tydzen bedziemy zakrzaniac pelna para :tak:
Oczywiscie wrociclismy obladowani walizami ze hej ! Juz obiecalismy sobie ze w ciagu kolejnych 12 m-cy nie ma podrozy do PL-tym razem my czeamy na odwiedziny :-p

A teraz wam podziekuje za zyczonka uroszinowe dla Nastusi. Musze przyzanc ze ostanio robi bardzo szybkie postepy we wszytskim.
Ulubionym jej zajeciem jest dzielenie sie wszytskim co je-smialo moge powiedzic ze karmi mnie :-D nawet wklada mi do buzi klocki :-D

Izka - naj naj naj dla roczniaka !

My od rana na nogach,bo Nika wczoraj w miare szybko zasnela wiec szybko wstala dzis:dry::sorry2:
Wczoraj bylaysmy z kumpela i Jej prawie 1.5roczka coreczka w WW i dziewczynki sie wyszalaly na calego:tak:Kupilismy tez Nikusi w prezenciku odkurzach i sprzata teraz kuleczki ze styropianu:-DChcielismy jeszcze deske do prasowania z zelazkiem ale nie bylo,wiec upolujemy kieds tam w przyszlosci:-)

mala-gorzatko - dzielna kobitka jestes wiec dasz rade jakos wszystko doprowadzic do ladu;-)fajnie,ze M bedziesz miala w domu to na zmiany bedziecie mogli cos robic,gorzej jakys tak sama zostala:szok:wierzymy w Ciebie i czekamy na jakies foty jak juz sie urzadzisz:tak::tak::tak:
Pinka - a to ja wlasnie po porodzie w miare regularnie mam a przed to potrafilam nawet 3mce nie miec a pozniej jak juz sie @ zaczela to 28dni trwala:szok::wściekła/y::sorry2:A teraz to kurcze od pol roku to wogole jak w zegarku:tak:Oby Ci bole przeszly jak najszybciej!Kobity to maja jednak przerabane cale zycie z tym:dry::baffled:
Imprezke zorganizowalas genialnie po prostu!!!Torcik owocowy wyglada przesmacznie i az slinka cieknie:tak:Alez Ty kobitko chudziutka!Pozazdroscic tylko:tak:
do Polski 10 dni.....odliczamy z Toba:-)
Mamuska - Krystianek po prostu bombowy!!!I te rzesiskaaaaaaaaaaaaaaa.......Pieknosci!!!:tak::tak:Kawaler smignal,ze szok ostatnio!
No ja tez mam nadzieje,ze juz sie jakis okruszek zagniezdzil,zwlaszcza ze @ nie widac w tym miesiacu juz kilka dni:-)A dzis na badanie krwi wiec....trzymaj kciuki;-)
Martuchaa - to WIELKIE gratulacje dla przyjaciolki!Rety!Blizniaki!Podwojne szczescie:-)Moja kuzynak urodzila w poprzednia srode slicznego chlopczyka i jak Go wzielam na rece to nie chcialam puscic:-D:-D:-DPieknosci malutkie!!
Syla - i jak sie powiodlo wczorajsze sprzatanko?Zdazylas do wieczora,zeby sie lenic?Bo ja to zawsze sobie tak obiecuje a konczy sie na tym,ze sprzatam wieczorem a pol dnia na kompie siedze:-D:-D:-D:-D

hej kochane!!
a tu co za pustki?? Gosie rozumiem bo ma sprzatanie a wy co porabiacie??
ja porzadkuje i gotuje, dzis wielka impreza z okazji rocznicy rodzicow!! jeszcze pozniej z siorka po prezent musze skoczyc:szok::szok:nie wiem jak sie wyrobie!!

foty maluszkow mam, wkleje jak zgram z tel:tak:a chrzestna, niee raczej nie ... moja przyjaciolka ma spora rodzinke wiec pewnie znajdzie bez problemu;-)

ok lece dalej w tango z odkurzaczem hehe;-) milego dzionka!!

witam;-)

no i dostałam wczoraj po południu @ i juz mi sie nawet nie chciało tu zaglądać:no: bo umierałam z bólu ;-////

Powiedzcie mi czy wasze dzieci też sa takie niegrzeczne??????? bo moja Wiktora to jak mały kryminalista nie wiem skąd w niej tyle agresji:no::no::no::no::no:
np: ja sobie siedze a ona podejdzie do mnie i np: mnie ugryzie pociągnie za włosy ,lub uderzy jak mówie jej ze nie wolno to sie cieszy i dalej robi to samo wiec dostała klapsa na dupsko na chwile poskutkowało i potem znów od nowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...
albo jak czegos nie dostanie to słuchajcie rzuca mi sie na podłoge :szok::szok::szok::szok: jestem w szoku ze roczne dzieci tak potrafią no:baffled::baffled::baffled::baffled: a co to bedzie dalej??? na kare jest za mała bo nie rozumie przeciez juz sama nie wiem co mam robic rece mi opadaja czasami:nerd::nerd::nerd::nerd:

Kasiu- niom ja to chudzina jestem straszna warze jeszcze mniej niz przed ciążą i za piernika nie moge przytc :no::no::no: a jak tam wasze starania o bobo??????????
;-);-)

wszystkiego najlepszego dla naszej dwulatki:tak::tak::tak:
Gosia- współczuje tego rozpakowywania ja juz po tej przeprowadzce powiedziałam nigdy wiecej:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Martuchaa- ales ty sie ostatnio pracowita zrobiła no no ja to lenia mam strasznego:rofl2::rofl2::rofl2:

ale mnie leb boli ide se kawke walnąc ............

a gdzie reszta babeczke ????????????

Czesc dziewczynki mam do was pytanie.Orientujecie sie czy w Argosie mozna zwrucic zlote kolczyki? Kupilam pare dni temu ale mi sie odwidzily:-)i chcialam zamienic na inne.
Z gory dziekuje za odpowiedz.

Wlasnie przeczytalam regulamin zwrotow w Argosie i niestety kolczykow nie przyjmuja.Szkoda

Dziewczyny czy w waszych Baby Clinic tez zrobili nagonke na witaminy?Normalnie sami pytaja czy dziecko dostaje jakis preparat witaminowy a jak nie to sami daja.Jestem w szoku bo do niedawna jak pytalam czy moge sama kupic i podawac wit to pytali a na co a po co a jak prosilam o vit D to patrzyli jak na wariata.

reklama
I ja się melduję :-) Mała daje mi dziś trochę popalić, dopiero teraz zasnęła, a od rana marudzi, nic nie mogę zrobić :wściekła/y:
Co do @, to też mi się rozregulowała po ciąży. Dostałam dopiero po ośmiu miesiącach po porodzie, a teraz mam @ co 2 tygodnie! Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała chyba do lekarza pójść.
Wczoraj dzień się udał, domek posprzątał mój małżonek ;-), a ja w między czasie pojechałam z małą do Baby Clinic, co by ją zważyć. A wieczór był leniwy, tak jak planowałam :happy:

katarzynka s, wszystkiego najlepszego dla Twojej córci! Dużo zdróweczka, uśmiechu i radości. Troszkę spóźnione życzonka, przepraszam. No i trzymam kciuki za starania o dzidziusia :happy:

Pinka, co do foszków ze strony małej, to podobno najlepiej to ignorować, a na pewno nie ulegać w takich sytuacjach. Moja Oliwcia też zaczyna różki pokazywać, jak coś chce, to musi mieć i koniec, bo płacz. Jeśli jest to zabawka, to nie ma problemu, ale jeśli coś czym nie powinna się bawić, to próbuję odwrócić jej uwagę, na razie skutkuje. A nerwy czasem takie ma, że szok :szok:

Martucha, udanej imprezki życzę!!!

gabids w naszej baby clinic na razie nic na temat witamin nie mówią, a co do wit. D, to ja też miałam ten sam przypadek, oni tu wit. D po prostu nie podają maluszkom.

Mala-gorzatka jesteśmy z Tobą, dasz radę, kochana.

Oki, uciekam, bo moja królewna już się obudziła, pospała aż 30 minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Buziaki i do potem.

Do góry