reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
To jak z każdego dziecka. Laura też mi teraz juz zaczyna psocić, a jeszcze chodzić nie umie tylko raczkuje co będzie pozniej, biada szafką i półką wszystko będzie fruwać:-)

witam i ja;-) choc nie zaczelam jeszcze pracy juz jestem zabiegana i na nic nie mam czasu:confused:co to bedzie pozniej!!:-)

duzo zdrowka dla wszystkich chorujących;-)

katarzynka trzymam kciuki za was ;** buziaki dla ciebie!!

i zapomnialam co mialam napisac:cool2:zmykam sie szykowac do dziadkow bo idziemy popoludniu;-)

gusia to jest moze smieszne ale my mamy taka komode z 3 szufladami , i ostatnio Filip otworzyl 2 z dolu i uwiesil sie na nich :) szafka poleciala dobrze ze zaraz przy komodzie mamy takie duze lozko (takie sypialniane) bo na szczescie zatrzymala sie ta komoda na lozku a Filip zdazyl uciec :) i oczywiscie jak to on siedzi i sie smieje :) a ja myslalam ze umre na zawal :(

Iwoneeczka nie ma problemu, jak już będziesz wypełniała dokumenty to daj znać, to zgadamy się na GG, albo podam Ci telefon do mnie...

Martucha a Ty to już pojutrze do pracy :szok: Super! I co znalazłaś nianię na te dwie godziny? No i nie napisałaś co będziesz robić w tym banku?

Gusia my też już dzisiaj zaliczyłyśmy jeden spacerek, wieczorkiem chcę pójść jeszcze raz. Trzeba korzystać ze słońca, póki jeszcze świeci. A nam po chorobie to się przyda jak nic innego.

Katarzynka a co u Ciebie? Pisz kochana...

syla nie przypominaj mi bo juz i tak sie stresuje:-D:-D
no wlasnie wtedy zapomnialam ci napisac - dostalam stanowisko asystent bankowy a co dokladnie bede robic powiem ci w srode:-Djak narazie wiem ze musze poznac jakies trzy programy:szok::sorry2:
a co do niani to znalazlam taka babeczke ale wlasnie wracamy od dziadkow mojego M i oni powiedzieli zeby malego podrzucac tam wiec pewnie tak zrobimy..

Iwoneczka ty tez mnie nie strasz bo ja teraz jak siedzialam w domu to na nic nie mialam czas a co dopiero jak dojdzie praca:-pno ale jak to mowia jak na nic nie masz czasu znajdz sobie dodatkowe zajecie;-)

ok zmykam, do jutra babeczki ;*

reklama
Hej dziewczyny
Dzisaj troszke sobie pospałam bo az do 7 ale za to 2 razy w nocy musiałam wstawać bo mała się przebudzała. Dzisaj u mnie pada deszcz chyba pomału pogoda się psuje.

Do góry