reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
ja tylko na chwilke... witam sie z wami wieczorkiem i uciekamm do dalszej pracki. Sprzatanie, gotowanie itd Jutro Moja mamcia przylatuje. Juz nie mozemy sie doczekac :happy:
Pozdrowienia

Hej mała robi drzemke więc zajrzałam
Syla moja zaczeła ząbkowac dość pozno i narazie ma tylko 2 ząbki na dole ale na górze już widać białe kreseczki więc niedługo powinny sie pojawić:-)

Hej :-)
Jak tam po weekendzie?
U nas wszystko po staremu. Oliviera przeziebienie jeszcze sie ciagnie.Za chwile idziemy na kontrole, zobaczymy co lekarka powie....:confused:
Gusia- no rzeczywiscie Twoja zabkuje pozno. Olivier ma juz 8 zabkow,a jest miesiac mlodszy. Ale to z kazda dzidzia inaczej. Niektore dzieci z tego samego miesiaca nie maja w ogole zebow.
Mala_ gorzatka- fajnie ze mama przyjezdza. Moja mi obiecuje od 3 lat...:sorry2::sorry2:Ale ja niedlugo , bo 15 pazdziernika znow jade do Polski, wiec jest ok.
Syla- duzo zdrowka dla Ciebie i malej. Jakis taki okres sie zaczal, ze wszystkie dzieci choruja.

Czesc Laseczki :)
Nie bylo mnie przez week i chyba nie nadrobie :(
A u nas kiepsko Filip wogole nie sypia w nocy budzi mi sie po 5 razy i tylko jak go przytulam to sie uspokaja nie wiem co jest :( troszke sie martwie :(

Syla333 cos Ty czekam jeszcze na dane pracodawcy mojego meza :) nie moge sie zabrac jakos :( tak jak miacham checi tak teraz nic :(

Heyka kobitki :-)

U nas ze zdrówkiem już lepiej, ale jeszcze nie jesteśmy całkowicie zdrowe :-(

Alex
to fakt, że jesień to taki okres kiedy wszyscy chorują. Nas niestety dopadł wirus, który krąży w okolicach i wszyscy dookoła chorują tak samo (biegunka, wymioty, katar, zmęczenie, brak apetytu) - okropność, co roku tak tu jest :baffled: Dużo zdróweczka dla Oliwierka.

Mała-gorzatka super, że mama przyjeżdża do Ciebie :tak: Odpoczniesz troszkę, bo mama to zawsze jakoś pomoże.

Iwoneeczka jakbyś potrzebowała pomocy co do tych dokumentów, to daj znać, to na tyle na ile będę mogła pomóc, to pomogę. I nie martw się na zapas o Filipka, pewnie szybko mu minie to nocne wstawanie.

A co u reszty mam słychać?

Ja właśnie gotuję zupkę dla małej, ogarnę trochę chatkę, potem jakiś obiadek ugotuję, a po południu odpoczywam.

Miłego dzionka ;-)

reklama
No śliczny twój Filipek:-)
Moja ogląda reklamy więc szybciutko zajrzałam. Byliśmy dzisaj na spacerku bo nadal fajna pogoda się utrzymuje więc korzystamy.

Do góry