reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

SYLA, to niedobrze, szukaj czegos innego, jasne, napewno cos znajdziesz, trzymam kciuku za Ciebie!!!!!

reklama
syla - to szkoda,ze tak kombinuja od poczatku:dry:szkoda,ze nie mieszkasz blizej,bo do mojej siorki szef potrzebuje do knajpki.co prawda na nielegalu ale wyplata super+zwrot za dojazdy:tak:narazie na pare godzin,ale od marca-kwietnia w centrum zaczna na nowym miejscu i tam juz normalnie bedzie potrzebowal kogos:sorry2:
a stronka o benefitach swietna,ja tez mam ja od kumpeli:tak:wszystko co dostaje zgadza sie w zupelnosci z tymi wyliczeniami wiec potwieredzam,ze dobra jest;-)
mamusia Blaneczki - kiedys dowiadowalismy sie o takia mozliwosc kupienia mieszkanka:tak:ale nam w agencji powiedzieli ze bardziej sie oplaca kupic w leasingu na powiedzmy te 99 lat,bo tak przewaznie sa:tak:sa tansze i wiecej swobody sie ma jesli chodzi o zmiany w mieszkaniu:tak:ale tylko tak ogolnie kiedys pytalismy wiec szczegolow nawet nie znam:sorry2:
Miska - no wlasnie w agencji sami polacy,tak sie nam przypadkowo trafilo:tak:ale i tak tylka daja caly czas:wściekła/y:a sami nie chcemy nic robic,bo sie czepna jeszcze teraz przed przeprowadzka i moze problemy z kaucja zrobia...

Mamusia Blaneczki dzięki :-) A Ty co planujesz kupić domek tutaj?
Tak , jestesmy w trakcie zalatwiania domku ;-)
mamusia Blaneczki - kiedys dowiadowalismy sie o takia mozliwosc kupienia mieszkanka:tak:ale nam w agencji powiedzieli ze bardziej sie oplaca kupic w leasingu na powiedzmy te 99 lat,bo tak przewaznie sa:tak:sa tansze i wiecej swobody sie ma jesli chodzi o zmiany w mieszkaniu:tak:ale tylko tak ogolnie kiedys pytalismy wiec szczegolow nawet nie znam:sorry2:
A co to znaczy w leasingu?:zawstydzona/y::nerd::-pto znaczy ze nie na procenty? ale to trzeba duzo wplacic strasznie :sorry2:tak ? nawet 30procent :confused:
Ja wiem ze w tym domku mozemy mieszkac okolo 500 lat :tak: a we flacie mozna mieszkac 125czy 115:tak: i my zaltwiamy sobie wlasnie prosto od developera a nie przez agencje :sorry2: ale co do zmian to za duzo nie wiem :sorry2::sorry2: dowiem sie w piatek wlasnie ....tansze czyli ile stoja??? hmmmm

KASIA, polacy w agencji?? no prosze! to chyba juz sie bardzo zangielszczyli ;-) skoro taka pomoc z nich strony, widac za dlugo tu juz mieszkaja ;-)

SYLA, powodzenia, napewno jakas prace znajdziesz! powodzenia

Witajcie Mamunie.Ja tak trochę z innej beczki. Korzystając z tego ze często tu bywacie (rożnie jest na innych watkach) mam pytanie.
Nie chca mi cholery zrobic USG w mojej klinice mimo ze powtarzam ciagle ze cos jest nie tak ze zle sie czuje itd itp.. (nie bede tu o tym zanudzac) wiec dla wlasnej spokojnosci chyba jednak pojde prywatnie do polskiej kliniki i sobie zrobie.. ALE.Chcialabym 3D a nie bardzo wiem gdzie i jaka jest roznica w cenie miedzy zwyklym USG a 3D.Bylam juz prywatnie za zwyklym na poczatku ciazy i moze cos sie pozmienialo(moze juz wszedzie maja 3D itd) Dodam istotna informacje ze mieszkam w nieszczesnym Londynie.
Pozdrawiam ciepło w niezbyt pogodny dzionek:happy:

reklama
hej dziewczyny!!!!
ja juz po urlopie fajnie ale szybko... troszke problemow bylo maz mial grype zoladkowa...synek odstal AZS atopowe zapalenie skory... u mnie wykryto bialko w moczu... jestem juz tym wszystkim padnieta i zmeczona mam dosc... kurczaki jak nie urok to sraczka... oszaleje...

Do góry