reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

joklis szkoda, że nie udało Ci się zdać prawka :-( pewnie następnym razem zdasz, także głowa do góry.

mayo nie martw się na zapas, poczekaj na USG i wtedy wszystko będziesz wiedziała.

ale u nas dziś pogoda okropna, szaro, buro i ponuro.... ech.... :crazy:

reklama
Witam Mamusie!

Ja na chwilke...
zaraz pani przyjezdza po karuzele:-)
Dzis mam dentyste-boje sie strasznie!:baffled:to pierwszy raz tu w UK ide laaaaaaaaaa
Pozniej skocze po ten prezencik dla mojego D:-pbo dzis taki wazny dzien i musze mu cos pysznego ugotowac.Za rok w ten dzien bedzie nasz SLUB!:-):-)
Brianek nadal chory dzis az zesiusial sie do lozka w nocy musialam wszytsko wycierac ,przebierac i jego tez ahhhh:sorry2:

Mayo ja tez mysle ze nie masz sie co martwic.Ja np mialam tak wielki brzuch ,ze ciagle mnie pytali czy blizniaki :-p
a Brianek urodzil sie 2,200 :-)

Joklis szkoda ze nie zdalas ,ale napewno nastenym razem uda ci sie!:-)

Zmykam sie ogarnac i dopic kawusie:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej dziewczyny ja tez ostatnio nic nie pisalam a dzis wchodze to tyle powypisywalyscie ze szok! cos sie ruszylo bo ostatnio jak zagladalam to cicho bylo... :-D
Ja kozystam z wolnego i szykuje wszystko dla dzidzi piore i prasuje jej ciuszki;-)

Wczoraj mialam gosci kuzynka przyjechala z polski zeby ja ugoscic ladnie polecialam do sklepu natargalam sie 2 torby (musialam zrobic 2 przystanki he he) zrobilam pyszna salatke i co? okazalo sie ze ona tunczyka nie jada a salatka z tunczykiem byla....:wściekła/y: ech i po co mi bylo to targanie...poza tym sie wczoraj przeziebilam bo przed wyjsciem sie wykapalam co prawda ubralam sie cieplo wlosy wysuszylam ale i tak mnie dopadlo:baffled: tyle starania na nic a do tego teraz chora jestem:szok:
Milego dzionka zycze !

Witajcie kochane :)

Ja mam do was pytanie ..
Wiecie moze jak jest z implantem tutaj tzn chodzi mi o to czy dostaje sie recepte czy odrazu zakladaja jak sie zglaszam do gp?

dziki z góry za doinformowanie mnie :D

WItam
Mayo poczekaj na scan ale ja tez bym do konca nie wierzyla bo jak dziewczyny pisza to roznie bywa:sorry:
Weri juz pierzesz ciuszki a nie dawno sie zamartwialas o ciaze.jeszcze dwa mies i dzidzius bedzie :-)ale ja bym z tym praniem poczekala bo jeszcze sie zakurzy:sorry:ja pralam w ostatnim miesiacu ciazy:tak: tez sie nie moglam doczekac.pralam dwa razy:sorry:

oki lece na spacerek bo maly juz rozrabia

Witam Serdecznie :-)
Jestem swieżynką na forum.Od 3 lat mieszkam w Edynburgu ma pociecha urodziła sie 30.kwietnia tego roku wiec taki mały żuczek. Jest ktos jeszcze z Edynburga?
Pozdrawiam Serdecznie wszystkie MAMY :-)

WItam
Mayo poczekaj na scan ale ja tez bym do konca nie wierzyla bo jak dziewczyny pisza to roznie bywa:sorry:
Weri juz pierzesz ciuszki a nie dawno sie zamartwialas o ciaze.jeszcze dwa mies i dzidzius bedzie :-)ale ja bym z tym praniem poczekala bo jeszcze sie zakurzy:sorry:ja pralam w ostatnim miesiacu ciazy:tak: tez sie nie moglam doczekac.pralam dwa razy:sorry:

oki lece na spacerek bo maly juz rozrabia

hej no piore ale wszystkie szufladki najpierw umylam a ciuszki sa poprzykrywane sciereczkami lub pieluszkami wiec mam nadzieje ze sie nie zakurza :confused: sporo tego nakupowalam i nie wiem czy dalabym rade z praniem zwlaszcza ze nie nadazam z praniem naszych rzeczy:baffled: do tego w mojej rodzinie tylko jeden dzidzius urodzil sie w terminie (40 tydz) reszta przed:sorry2: ostatnio moja siostra urodzila wczesniaczka w 34 tyg, wczesniejszego synka miala chyba w 38 a bratowa coreczke chyba w 37( nie pamietam dokladnie maja juz po 5-6 lat) poza tym coraz mi ciezej wszystko robic wiec tak juz piore i prasuje po malutku;-)wiem ze ze mna moze byc inaczej ale roznie to bywa i wole miec wszystko gotowe:-) pozdrawiam!

doveinred witaj, moj Kondzio urodzil sie 6 dni wczesniej niz Twoj:-)wiec tez maluszek:-)
kwiateczek no wlasnie on zaraz skonczy 5 miesiecy i wczoraj pierwszy raz go wlozylam do wozka na polsiedzaco i bylo mu wygodnie, nawet pospal dluzej niz na lezaco:-D:tak:jak na razie tylko przewraca sie z pleckow na brzuszek ale w druga strone nie daje rady:-p a jak lezy na brzuszku to czesto pupa do gory idzie:tak:
Konrad wlasnie spi wiec korzystam, ogarnelam troche w domku i nie wiem co dalej robic:zawstydzona/y:

agata077 recepty nie dostaniesz, bo ktos ci to musi naciac i wlozyc, ale nie wiem czy od razu, czy umowia Cie na nastepna wizyte...
doveinred witam nastepna mame... Coraz nas tu wiecej, i byle tak dalej :tak::tak::tak:
weri ja tez wszystko pralam w ostatnim miesiacu, ale doskonale rozumiem, ze bedzie Ci sie robic coraz ciezej...

reklama
Do góry