Hej dziewczyny...
Dzieki za troske, w dalszym ciagu czujemy sie kiepsko, ale leki bierzemy, miejmy nadzieje wkrotce bedzie lepiej...
Pinka mnie prawko odkad zaczelam robic wynioslo ponad 1000£ do tej pory, ale ja mam co tydzien lekcje z instruktorem, i place co tydzien 20£... Po pierwsze musisz miec provisional, bo bez tego do egzaminu nie podejdziesz- ok. 50£... Teoria kosztuje 30£ za kazdym razem (ja podchodzilam 2 razy), egzamin praktyczny 62£ + dwie lekcje z instruktorem, bo musisz miec lekcje przed egzaminem i placisz za "pozyczenie samochodu", no chyba, ze zdajesz we wlasnym, bo tak tez mozesz... Ja uwazam, ze warto miec instruktora, nie wiem jak ty planujesz, ale instruktor zawsze ci powie jakie bledy robisz... Mnie na poczatku moj uczyl, ale on by mnie w zyciu nie skorygowal... Instruktor wie, czego na egzaminie szukaja... Ale niestety kosztuje wiecej... Wszystko zalezy, ile lekcji potrzebujesz i za ktorym razem zdasz... Mnie troche to kosztowala, a to jeszcze nie koniec...
Ada powodzenia w przeprowadzce i oby wasze klopoty mieszkaniowe juz sie skonczyly...
BeataZ ja nie wiem co innego mozesz dawac... Ja podaje paracetamol + lekarstwo na kaszel
Ide sie kapac, pozdrawiam wszystkie