hej
joklis dzieki nad morzem bylo super! ostatnio bylam 3 lata temu ale to jeszcze w PL ale powiem ze tutaj tez jest fajnie, szczegolnie jak jest cieplo:-)uzbieralismy wczoraj pol reklamowki muszelek
maggusia ja tez sie boje zeby sie nie stresowaly, dlatego zabraniam mezowi zeby je lapal czy gwaltownie sie do nich zblizal
julita wczoraj pierwszy raz zostaly na cala noc, podejrzewam ze z miejsca sie nie ruszaly, rano jak weszlam to dopiero sie obudzily, a jakies dwie, trzy godz pozniej same wlceialy do klatki

i nic nie zdemolowaly
izka a ja zawsze chcialam miec pieska ale moi rodzice nie pozwalali:-( te papugi to w sumie moje pierwsze zwierzatka
lucy zycze ci by twoje malenstwo bylo przeciwne smokowi tak jak moj, on od poczatku smoka wypluwal, ogolnie staralam sie zawsze malo mu dawac jedynie w ostatecznosci ale nawet wtedy nie chcial

wiadomo ze czasami lepiej dla ciebie jak dasz smoczka bo masz chwile dla siebie ale pozniej oduczac jest chyba ciezko
ja od poczatku piore Kondzia rzeczy w Persilu non-bio i w takim plynie, ostanio zmienilam plyn na comfort dla dzieci i nie ma zadnych problemow. Proszek perslia kupilismy takie wielkie pudlo i sami tez sie w nim pierzemy;-) a prasuje caly czas ubranka, tak jak i nasze moze dlatego bo...lubie prasowac:-)