reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej,

A ja dzis z rana dostalam szoku :szok::szok: :szok: Gdzies kolo 8 rano z Nastka wyglupialysmy sie na lozku , w pewnym momencie ona bierze moja dlon i po kolei liczy moje palce do pieciu PO ANGIELSKU :szok::szok::szok: I TO TAK WYRAZNIE !!! tylko to three bylo takie "ti" :szok::szok::szok: No uwierzcie laski ze kopara mi opadla maxymalnie. Przeciez ona ma 26 m-cy :szok::szok:

Otraszka - no to sie narobilo. Ja to nie wiem czy na twoim miejscu nie pomyslalabym o powrocie do PL jesli tam masz rodzine oczywiscie...chyba bym nie dala rady, maluszek, rozstanie,samotnosc...

Medio zapomnialam Ci napisac :baffled:jak moj G wroci to wtedy odpowiem bo on kupowal bilety:tak:wstrzymaj sie do wieczora:tak:
Pinka ja wlasnie mysle ze odwrotnie,tu czy tam to tze samotnie ale tu to kaske dostanie i na wszytsko jej starczy a w Pl:no:

A my po spacerku,Kondzio wlasnie usnal:baffled:potem wrzuce zdjecia z parku:tak:teraz wsuwam rybke po grecku:-ptak przy okazji wczoraj zrobilam:tak:ach na obiad mielism wczoraj rybke w smietanie.kurcze ryb nie bardzo lubie takich ale ta byla pyszna:tak:

Zapomnialam ze G niedawno dzwonil i auto nam sie rozkraczylo:angry:silnik padl:no:teraz stoi i czeka na lawete.dobrze ze chociaz mamy pelne ubezpiecznie to chociaz przyprowadza auto do domu za darmo ale co dalej:no:silnik to nie taniocha:baffled:

kwiateczek - wiem kasa, kasa...ale mi nie o kase chodzi...tylko o psychike. Czasem to mysle jacy ludzie sa "ubodzy" w tych czasach. Caly nasza swiat krci sie w okol pieniadza...takie zycie.

reklama
Do góry