reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ja tylko na chwileczke ,bo sprzatam i zaraz znow musze po malego isc do przedszkola.

Pineczka
taniec swietny ja sie poplakalam z waszego szczescia :tak:to nic ze zestresowani ,ale waze ze tow asz taniec wogole to goscie klaskali widac ,ze sie podobalo.

Joklis napewno sie wystraszylas nie dziwie ci sie:sorry:uj..dobrze ze z mala wszytsko ok.

Dziewczyny napewno wkleje sukienke ,ale musze sie zmobilizowac tez mam w aparacie to nie powinno byc problemow :-)

Ok lece sprzatac dalej ,bo nie wyrobie ,a jeszcze dzis szkola laaaaa:-p
POZDROWECZKA!

reklama
Pinka superrrrrrrrrr:-):-):-):-)dwie piosenki ulubione mojego Kondzia:tak:chaka,,,gummy bear i hipo:tak:swietny taniec a suknia boskaaaaaaaa:tak:
Joklis mi Kondzio dwa razy spadl:baffled:raz mi raz G:no:ze mna to z lozka mi sie zsunal w nocy a G to go przebieral i przeturlal sie mu na podloge.prosto na nos:no:krew,kkrzyk.....ale awantura byla:no:w szpiotalu az bylismy bo strasznie krew leciala ale tam mnie wysmiali bo myslalam ze nosek zlamany a mial ok 8-9 mies i powiedzieli ze wtym wieku nie mozliwe:baffled:

A ja sie zalamamlam,auto masakra,koszty starszne naprawy.700f +40 f za godz sobie zycza:no:

pinka wyszlo wam ekstra!! a pieknie wygladalas, powtorze to jeszcze raz:-):-)no i w ogole tak fajnie.....:happy::happy:
na chwilke tylko wpadlam Kondzio marudny dzis, teraz akurat lezy w lozeczku i smieje sie nie wiem z czego:confused::-D:-D smiesznie to wyglada, nigdy nie smial sie do rzeczy tylko do ludzi:-poki lece bo jakas zmarnowana jestem:sorry:

Hej...
No rzeczywiscie okropne pustki tu dzisiaj...
Pinka filmik super, bedziecie miec wspomnienia wywolujace usmiech na twarzy do konca zycia... Bardzo oryginalne i pomyslowe zarazem...
Ja tez wybieram sie do miasta, musze w koncu zalatwic sprawe mojej zaginionej wyplaty... A tak sie mi nie chce, bo pogoda pod psem i nie chcialam malej w ten deszcz ciagnac nigdzie...

zdziekuje kochane za mile slowa na temat tanca........................

wklejam kolejny filmik z pleneru ja jak oglondam ten kawalek to wyje jak bobr bo piekny podklad mozyczne jest do niego no i jak widze swoje perelke to az ciarki mam na ciele

jeszcze kilka wam pokaze jak sie wgraja sorki ze tak ale inaczej nie da rady ( bo nie umiem:no::no:) a bardzo chce sie podzielic z wami ...................

[video=youtube;kbeTS3oeH14]http://www.youtube.com/watch?v=kbeTS3oeH14[/video]

Oj Pinka po prostu pieknie... Sama prawie sie powylam... Podklad muzyczny rewelacyjny, a Ty laska wygladalas naprawde pierwsza klasa... Malutka jak aniolek, taka sliczna... Duzo szczescia wam zycze...

hej:)
ja dzis niewyspana, Kondzio od 7 nie mogl spac i jakies 10 minut temu znalazlam przyczyne:-) Wyszedl mu pierwszy zabek! lewa dolna jedynka, zauwazylam jak sie smial do mnie, cos bialego mignelo mi przed oczami:-) w koncu....:sorry:drugi tez sie szykuje:tak:
chlopy dzis remont kontynuuja, mam nadzieje ze cos sie ruszy:zawstydzona/y:ja bylam na spacerku, poszlam do zoologa zakupic kolby dla papug i zdziwilam sie bo znalazlam cala polke...polskich kolb!:szok::szok:az dziwne, nigdy nie spotkalam sie z polskimi produktami w sklepie zoologicznym tutaj:sorry:
spadam bo trzeba cos na obiad wrzucic:happy:

Ada- gratulacje dla Kondzia:tak::tak::tak: to teraz juz sie posypia zabale:-):-):-):-):-)
Joklis- dzieki ale do laski to mnie duuuuuuuzo brakuje ehheeh

mala zasnela wiec mam chwilke luzu

reklama
Witam Mamusie!

Ja tylko na chwile...zalatana zabiegana jestem i ledwo zywa!
chyba jeszcze jakas handra mnie lapie-bo cos wyc mi sie chce z tego zabiegania juz chyba wolalabym isc do pracy odbebnic 8h i tyle:sorry:
Na dodatek znow mam przeziebiony pecherz:zawstydzona/y:i mam dosc...
U nas w domu nie za cieplo,bo kiedys wam pisalam ,ze British Gas zrobil nam ladnie z gasem :-( wysmyslili sobie ,ze nie otwieralam nikomu drzwi i na liczniku mamy -1000f tzn juzm mniej,bo to splacamy ,ale tak mielismy i co zaladuje codziennie 5f zostaje mi 1,50 na ogrzanie domu az dupa trzese nad ranem tak jest zimno!:-:)szok:
to niesprawiedliwe ,zeadnych upomnien nie dostawalismy jasna cholera...!:wściekła/y:
Oh przepraszam was ,ze ja dzis w tak podlym nastroju:sorry:

Pinka poplakalam sie ! najbardziej podoba mi sie scena jak lapiecie sie za rece i jak idziecie z walizka i mala z wami o jeju az serce peka:shocked2::-)Pieknie rzeczywiscie z ciebie laska ,ale masz figurke!

Kochane musze zmykac po malego do przedszkola i jemy obiad i znow ja zmykam do mnie do skzoly jeju ZAKRETU NIE MOGE ZLAPAC:confused2:

pOZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!

Do góry