reklama
kwiateczek
majowa mama `08
U nas dzis jest odwilz a u Was??
Nie wiem co jest grane bo jak sparwdzam loty na stronie ryanaira to pokazuje wiekszac ze leci o czasie a niektore maja godz opoznienie
Nie wiem co jest grane bo jak sparwdzam loty na stronie ryanaira to pokazuje wiekszac ze leci o czasie a niektore maja godz opoznienie

Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
wchodze na strone glowna ryanaiera i tam jest taka ikona sprawdz loty czy jakos taku nas zapowiadaja dopiero przymrozki od dzis ma snieg padac jak narzie delikatnie pruszy wiec zobaczymy
a gdzie ty sprawdzasz to czy loty maja opoznienie czy tez nie???

ada1989
Mama Konradka :)
hejka
dzisiaj nocka byla podziurawiona bo Kondzio goraczke lekka ma:-(w nocy byl taki goracy ze szok, dalam mu panadol, rano bylo ok a pozniej znow
malo przez to spal w dzien i dopiero pol godz temu usnal, na szczescie sam
zobaczymy jak bedzie dzis
madziulina witaj
a u nas tez mrozu nie ma snieg nie pada, ale lod na chodnikach taki ze przejsc sie normalnie nie da
dzisiaj nocka byla podziurawiona bo Kondzio goraczke lekka ma:-(w nocy byl taki goracy ze szok, dalam mu panadol, rano bylo ok a pozniej znow

madziulina witaj

a u nas tez mrozu nie ma snieg nie pada, ale lod na chodnikach taki ze przejsc sie normalnie nie da

kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Co z wami,gdzie sie podziewacie???
Co z wami,gdzie sie podziewacie???
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka dokladnie musisz wydrukowac sobie tzw bilet
my juz wydrukowalismy,on jest dostepny od 2 tyg przed odlotem inaczej placi sie za to 40f.
my jednego nie moglismy wydrukowac bo byl jakis blad,probowalismy na lotnisku i tez sie nie dalo wiec poszlam tam gdzie sie kupuje bilety i mi wydrukowali free
ale tylko dlatego ze byl blad i na lotnisku w maszynie tez sie nie dalo.tam ludzie stali i malo ich nie pozabijali.byly dziewczyny co dwa samoloty im uciekly a one w koncu mowia ze dopiero moga jutro jechac.masakra byla.Z drugiej strony mimo ze to masz to i tak dalej stoisz w tej kilometrowej kolejkce do odprawy.nie wiem jakiemu celowi sluzy to ze samemu drukujesz jak i tak stoi sie dlugo jakby mialy dopiero drukowac bilety

dzieki dziewczyny odprawe juz sobie zrobilam:-):-):-):-):-)
Izka- powiedz mi jak latasz samolotem to starszemu bagaz sie nalezy--- bo jak jak yrobilam ta odprawe to ja mam numerek z miejscem siedzacym 32 a Wiki 33 czyli juz mi nie siedzi na kolanach,,,,,,,,,,, bo Wice bagaz sie jeszcze nie nalezy choc placi tak samo za bilet jak ja paranoja normalnie
Izka- powiedz mi jak latasz samolotem to starszemu bagaz sie nalezy--- bo jak jak yrobilam ta odprawe to ja mam numerek z miejscem siedzacym 32 a Wiki 33 czyli juz mi nie siedzi na kolanach,,,,,,,,,,, bo Wice bagaz sie jeszcze nie nalezy choc placi tak samo za bilet jak ja paranoja normalnie
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka nie wiem jak z bagazem ale miejsce ma osobno nie na kolanach
Iza masz racje niby odprawe robisz sama a 20 f biora zlodzieje

Iza masz racje niby odprawe robisz sama a 20 f biora zlodzieje

Podziel się: